18 Aralık 2009 Cuma

indirimler başladı,sakin olmalıyım :))


akşam yemek için dışarı çıktıgımızda bi baktım chicco'da %40 indirim!hem de net %40! acaip güzel şeyler var ve çok da uygun.bizim topiğin baya bi kıyafeti oldugu için malesef agzımın suyu akarak baktım kıyafetlere.mont filan alabilirim diye düşündüm ama bebek doğmadan seneye kışa giyecegi montu almak tedirgin etti nedense:))bi görelim de hanfendiyi,boyu posu nası olacak.ama bişi almadan çıkar mıyım hiç:) pijama takımı aldım,üzerinde renkli muffinler var.walla bizim kızı moda ikonu yapıcam ben,amanın bi dogsun da:))

az önce 'bi de mothercare indirimi başlasa' diyodum ki,baktım web sitesine,%50ye varan indirim diyor!!!walla sitesinin yalancısıyım:) yarın ilk iş kendimi bi avm'ye atmak ve indirim başladıysa bizim topağa bikaç parça(!)bişiler almak..yarın detaylı bilgi veririm.missredcim,sen de merak ediyodun mothercare indirimini,yarın her halukarda bak istersen ;)

bu arada test sonuçlarıyla ilgili ulaşamadım doktoruma,yurtdışına çıkmış.merak etmeyin,önemli bişi olacagını sanmıyorum.ilginiz için teşekkürler,öptüm hepinizi!!

edit: tüm indirim haberlerini yazmayı unutmuşum.kanz'da %30-50 indirim var.güzel şeyler var.LCW,panço ve wenice'te de var indirim.hani penye filan alınabilir,eşofman filan.tarz kıyafetler bulmak biraz zor bu magazalarda:/ eşim de gıcık gittiği için bu magazalara pek girip inceleyemiyorum.ayrıca mothercare'deki indirim pırlantalı ürünlerde geçerli imiş:( kandırdılar beni:(

7 yorum:

  1. çok sağol canım, bütün haftasonunu evde geçirmeyi planlıyordum, bak işte kaçıracaktım indirimi, hemen avmlere koşalım haha:))

    YanıtlaSil
  2. aradım şimdi missredcim,seçili ürünlerde başlamış.çıtçıtlı body'lerde de varmış indirim.zaten sana tavsiyem 0-3 ay ve 6-9 ay 7li paketteki body'lerden al kısa kollu ve askılı;)

    YanıtlaSil
  3. uzun vadede giyeceği şeyler almayın bence.Ben Derende aynı hatayı yaptım.Şu an 7 aylık 1 yaş giyiyor.Tüm aldıklarım elimde kaldı.

    YanıtlaSil
  4. haklısın sinem,bebegin boyu-kilosu önemli.

    missredcim üzgünüm,mothercare indirimi elimde patladı resmen.) indirim mindirim yok:/ya çok ilginçler ya,aradım sabah evet indirim var dediler:/

    YanıtlaSil
  5. biz de zaten Bakırköy'e çıkmışken Carousel'e uğradık, cidden indirim namına bişey yoktu. Gözüme bir kaç şey kestirdim kaçırmak istemiyorum ama fazla da almıcam, doğduktan sonra ihtiyacımıza göre alıcam, tecrübeliler hep bunu öneriyor.

    YanıtlaSil
  6. Ayy bebiş bir olsun kimbilir ne şeker şeyler giydirirsin, süper..:) Maşallah diyorum tabii...

    YanıtlaSil
  7. missredcim,evet abartmamak lazım,çabuk büyüyolar zaten.
    elvan,olsun bebişler de koyarız fotolarını resimli günlük giydiklerimiz:))

    YanıtlaSil

hadi sen de yaz fikrini!