9 Aralık 2009 Çarşamba

bana göre nezle,doktora göre grip.


bikaç gündür nezle belirtileri vardı bende.bogazım yanıyoru.pastille idare ediyordum.dün okulda son ders yerimden kalkamıcak duruma geldim,eve gelip bi yattım taaa akşama kadar.akşam doktora gittik,geldikten sonra bi daha yattım sabah 10.30a kadar..her yanım agrıyo yatmaktan:)grip belirtileri yok şu anda,baş ağrısı eklem ağrısı yok.sanırım iyi beslenmemin faydasını görüyorum,bol meyve-sebze-c vitamini desteği.ama doktor her hastaya domuz gribi muamelesi yapmak zorunda olduklarını söyledi.ilaç vermedi tabi hamilelikten dolayı:( doğal yöntemlerle geçirecegiz. rapor istedim fırsat bu fırsat diyip:) bu hafta raporluyum.sonradan da tüh ek dersim kesilecek dedim ama neyse:)eşimin cevabı duysanız: güzelce yat,ben sana veririm ek ders parasını:))

uff mango da indirime girdi,bugün bi ara rapor işlerini halletmek için dışarı çıktım,dönüşte yakındaki mangoya ugradım( aman kociş duymasın!)çıldırıyodum resmen:) çok ucuzlamış yaaa!hiç bişi almamam lazım,bu ay bebişe uyku seti-nevresim filan geliyo mothercare'den.onları ödemem lazım ilk önce:)

10 yorum:

  1. Benim eşim domuz gribi oldu 1.5 ay önce, daha doğrusu teşhis konmadı da biz kendi kendimize koyduk teşhisi, her belirtisi vardı neredeyse, bana da geçmedi sanki üzerimizde koruyucu bir kalkan var gibi ama eşim de "bu kadar güvenme her an sen de hastalanabilirsin" diyor. Dediğin gibi herhalde iyi beslendiğimiz için hastalanmıyoruz ama çok dikkat etmek lazım. Hamilelerde domuz gribi çok tehlikeli.
    Buarada sen böyle onu aldık bunu aldık dedikçe ben panik oluyorum valla, bizim daha ortada hiçbir şey yok, bir gün kafam atacak,gitcem hepsini birden alıp bir oh çekicem.

    YanıtlaSil
  2. tatlım dikkat et kendine, geçmiş olsunnn....

    YanıtlaSil
  3. Çok geçmiş olsun...bende korkudan dışarı çıkamıyorum valla şurda 15-20 gün kaldı doğuma dikkat etmem lazım.Bu arada aldıkların gelince resim isteriz :)

    YanıtlaSil
  4. teşekkürler.

    düzenli beslenmek gerçekten etkili.nar aşeriyodum,o da çok faydalıymış gribe haberim yoktu:)hasta olsak da çok paniklemeek lazım,kuzenim kadın dogumcu,doguma 10 gün kala hastası domuz gribi olmuş atlatmış korkmaya gerek yok.

    bebiş hazırlıgı konusunda,e-bebekte yeni yılda hediye çeki kampanyaları filan olur,o zaman ufak tefek şeyleri alabilirsin mama sandalyesi,sterilazatör vs gibi.mothercare ve chicco indirime girdiğinde de çıtçıtlı body,tulum,battaniye filan alabilirsin.ben sana liste çıkarırım:)hepsi olur,paradan haber ver bu devirde malesef:)

    YanıtlaSil
  5. bir avuç hayat ay ne güzel az kaldıııı,merakla bekliyorum dogum haberlerini:)
    ee ben fıldır fıldır geziyorum,olacagı buydu:)

    YanıtlaSil
  6. İşte annelik hormonları işte annelik diyorum:)Geçmiş olsun dikkat edin:)

    YanıtlaSil
  7. evet ya benim öyle bir listeye ihtiyacım var, internette gördüklerim çok karışık ve abartılı geldi bana. Yeni doğum yapmış herkes sakın fazla almayın hemen büyüyor bebek kıyafetlere sıra gelmiyor diyor. Mama sandalyesine de bir çok çocuk oturmuyormuş aklında bulunsun kimle konuşsam hep öyle söylüyorlar. Ben de şu alışveriş olayını artık fazla gözümde büyütmeyeyim yoksa deliricem:))))

    YanıtlaSil
  8. ay cici anne hasta olmuş amannn dikkat et çok mango mungo gezme :))
    bol mandalin portakal ıhlamur yatış yap bak nasıl toparlanıyorsun çokk geçmiş olsun.. ayrıca alışveriş konusunda hiiç dert etmeyin hastanede gerekli olacak olanları alın kalanını doğumdan sonra alırsınız bebeğin durumuna göre ayrıca çok şey almayın haftada büyüdükleri için hemen küçülüyorlar :))

    YanıtlaSil
  9. canımcım cok gecmiş olsun,dikkat et kendine de ceren'e de :=)
    mango dedin aklımı çeldin,gideyim bu aksam bari.. benimde kociş duymasın,cook acıldım bu ay :=(

    daraprensesi

    YanıtlaSil
  10. teşekkür ederim tatlı cadı,ugurlu gelecek dara prensesi.

    missredcim,bazı temel parçalar var,banyo havlusu,küveti,uyku seti,battaniye,0-3 ay kıyafet gibi mesela.bi seferde halledersin.toptan bi alışveriş koyar diye parça parça alıyorum.kuzenimin bebegi elimde büyüdü,ondan biraz tecrübe edindim,mama sandalyesi kurtarıcı bi parça oldu onun için,bi de benim aldıgım ana kucagı olarak kullanılıyo dogumdan itibaren.her çocuk için farklı olabilir tabiki de:)görücez:)

    ugurlu gelecek,canım zaten turuncu turuncu gezicem portakal suyu içmekten:)inşallah atlatırım,gün geçtikçe iyileşmem gerekirken hiç bi gelişme yok:(

    daraprensesi,saol canım.cereni ihmal ettim kaç gündür,yazık yavrum klasik müziğini dinleyemiyo kaç akşamdır:))mangoya dayanmak imkansız,zaten ben böyle harcamaya devam edersem hastaneye dogum parasını ödeyemeyip mahsur kalıcam hastanede:))

    YanıtlaSil

hadi sen de yaz fikrini!