1 Aralık 2009 Salı

düşün düşün çoktur işin


geceleri rahat uyuyamıyorum.sebep:ev dekorasyonu..kitap okuma odasının rengi değişmeli,kapılar boyanmalı,derz araları bembeyaz olmalı:)en önemlisi bizim kızın odası nası olacak? beyaz mobilya dedik son karar olarak,her ne kadar ahşap olanı da çok begensem de.duvarlar country tarzı(beyaz üzerine toz pembe güllü)&perdeler rustik,yanlarda kalın pembe perde ve beyaz tül..ya da duvarlar düz pembe duvar kagıdı,perdeler country(yine pembe çiçekli)...işte bu iki kombin arasında sıkıştım kaldım.

10 yorum:

  1. bordürlü ve duvar kağıtlı fikir bana daha sıcak geldi:)

    YanıtlaSil
  2. merhabalar gerçekten çok zor bir karar bende bebek bekliyorum 3 hafta kaldı doğuma.. resimdeki odayı aldık bizde. beyaz mobilyayı tavsiye ederim. odayı çok ferah gösteriyor. benim erkek olduğu için duvarları düz renk kum beji boyattım. perdesi de beyaz zemin üzerine mavi kırmızı yeşil puantiyeler. istersen sana detaylı resimlerini de gönderebilirim şimdiden hayırlı doğumlar çok güzel telaşlar bunlar :)

    YanıtlaSil
  3. Ah keşke yardımcı olabilsem ama anlamıyorum ki çok mu takılınıyor gerçekten bilmediğim için:))

    YanıtlaSil
  4. sedacım hepsi sıcak geliyo bana:))
    tatlıcadı,sorma kafayı yiyosun çünkü herşeyin en iyisini istiyosun.
    raside,cok sevinirim resimler için,mail adresim solda:)

    YanıtlaSil
  5. Nacizane fikrim düz renk duvarlar seçeneğin olur, çünkü daha sonra duvarlara raf yada benzeri şeyler asmak istersen göz yorabilir desenli olmaları

    YanıtlaSil
  6. dediğinde haklısın burcu,ben de onu düşündüm,resim filan asmak istersem belki bogabilir.

    YanıtlaSil
  7. ben pembeyi aksesuarlarda kullanmayı düşünüyorum, özellikle duvarın pembe olmasını pek istemiyorum, mobilyalara gelince ben de beyaz istiyorum ama bu ikeanınki bembeyaz geldi bana, beyaz-ahşap karışımı ya da beyaz yoğunlukta ama 2 renk almayı tercih edicem sanırım. Yalnız 1,5 sene sonra kendi evimize taşınacağımızdan ancak kızımızın o zaman güzel bir odası olacak:)

    YanıtlaSil
  8. pembeden ben de nefret ederdim,kesinlikle derdim.ama şimdi aklım hep pembe-beyaz kombinasyonunda.ne güzel 1,5 sene sonra içine sineni yaptırırsın.

    YanıtlaSil
  9. düz renk ve açık renk tavsiye edebilirim.. biz bebek odasında yanlış sarı seçtik şimdi içine giresimiz gelmiyor..
    Ayrıca bizim odamız senin eklediğin ikea odası.. Yatağın hafif olması çok işe yaradı bizde, kendi odamıza taşıyıverdik, şimdi bebek odamızın ismi var mobilyası ve bebeği yok :))

    YanıtlaSil
  10. dolabı filan nasıl,küçük bişi gibi ama:) hele alt açma ünitesi hastaneyi anımsattı bana nedense:)sanırım yine de beyaz alıcaz:)

    YanıtlaSil

hadi sen de yaz fikrini!