24 Kasım 2009 Salı

özel günleri sevmesem de..


tüm meslektaşlarımın öğretmenler gününü kutlarım.pek sevmem ben özel günleri:dogumgünü,yılbaşı,sevgililer günü,anneler-babalar günü.1 güne herşeyi sıgdırmak,sevgi gösterileri filan bayıyo beni.öğretmenler gününde de pek bi kıymete biniyoruz.kazandıgım zaman istanbul ünv ilkö.matematik öğretmenliğini,aaa o kadar puanla öğretmen mi olacaksın? aaa bi de ilköğretim matematik mi?hatta babam bana darıldı filan,mimar-mühendis olmalıymışım.boşu boşuna dersaneye gitmişim.böyle başarılı bi öğrenci öğretmen olmamalıymış falan filan..şimdi de aa devlette mi çalışıyosun?bilseler devlette çalışmak için kpss'den kaç puan almak gerektiğini..hatta 90 alan arkadaşlarımın açıkta kaldıgını..bugün akşam haberlerinde konuşulacak yine maaşımızın azlığı,çalışma koşullarımız,her sene sadece 1 gün.hatırlanmak filan istemiyorum,kimse hatırlamasın beni.bırakın ne emek verdiğimi bi ben bi de meslektaşlarım bilsin.kimse anlayamaz çünkü.

6 yorum:

  1. aynen cnm ben de ilköğretim fen bilg öğretmeniyim.. ben de herkesin bizim maaşlarımızı, artışlarımızı bilmesinden cok rahatsızım.. ayrıca devlette çalışan öğretmenleri basit zannediyolar, kolej öğretmeni olunca daha donanımlı görüyolar, ilgisi yok... kpss gibi bi engeli aşmış insanlarız biz:))

    YanıtlaSil
  2. ne kadar güzel yazmışsın canım, ayrıca öğretmenler günün kutlu olsun :)
    ben de ilköğretim matemetik okuyorum son sınıfa geldim hala annem de babam da benimseyemediler bölümümü :( babam hala tekrar össye girsen falan der:(

    YanıtlaSil
  3. evet kızlar,ilköğretimde çalışınca bizi ilköğretim mezunu filan sanıyolar:)özelde de çalıştım ben,ordakiler de devlete geçmek için binbir takla atıyolar.aileme gelince hala benle gurur duyamıyolar:)bi arkadaşım doktor oldu,,sürekli annem ondan bahseder mesela:)

    YanıtlaSil
  4. Olsun ben genede öğretmenler gününü kutlayacağım.Öğretmenlik gerçekten çok zor ve sabır işi .Nice yıllar iyi öğrenciler yetiştirirsin inşallah...

    YanıtlaSil
  5. hocam öğretmenler günün kutlu olsun.geç oldu ama pc başına oturamadım sevgiler

    YanıtlaSil
  6. may ve ugurlu gelecek teşekkürler!

    YanıtlaSil

hadi sen de yaz fikrini!