20 Kasım 2012 Salı

Tüyap Kitap Fuarı Alışverişi


Meslek icabı her sene Tüyap kitap fuarına gidiyoruz,valla mecbur olmasa bilmiyorum üşenirim galiba gitmeye,çok kalabalık,çok gürültülü,bir yandan öğrencilerin sorumluluğu ancak alışveriş yapmanın dayanılmaz hafifliği unutturuyor her şeyi:)

Yine her zaman olduğu gibi bu sene de Ceren'e çalıştım. Ancak bu sene daha başarılı seçimlerde bulunduğumu farketim. Sanırım biz buna tecrübe diyoruz :)




Soldaki 5 kitap ile serimizi tamamladık.12 hatta yeni çıkan spider man ile 13 kitaplık kolleksiyon tamamlandı,Ceren rahatladı:) Çok sevindi,tüm akşam elinden düşürmedi.

Ortadaki 2 kitap da 3 boyutlu,Çamlıca yayınlarından. Geçen sene de böceklisini almıştım,hala oynuyor,bu serinin de tüm kitaplarını tamamladık.

Sağ üstteki 2 kitap İş bankası yayınlarından. Hareketli kitaplar. Ceren kumsal ve de uçak çok sevdiği için bu konulu olanları seçtim,baya çeşit vardı,çok beğendim bu seriyi.

Sağ altta ise Bahçeşehir Yayınlarından. 3 boyutlu bir kitap bu da. En beğendiğim diyebilirim.

Bir de almadığım,aklımda kalanlar var. Redhouse yayınlarında İngilizce kart ve kitaplar,Bahçeşehir yayınlarında 'görgü kuralları' serisi, İş bankası yayınlarından 3 boyutlu prenses evi, Doğan Egmont'ta 3 boyutlu Dora kitabı...

Bu kitaplar ne kadar dayanır,hepsini birden önüne döktüğüm için ne kadar kıymet bilir bilemiyorum ama Ceren'in kitapla haşır neşir olmasından dolayı çok mutluyum. Bugün bir arkadaşımla konuştuk,al al al sonu yok ancak kitaba verilen paraya acımıyorum ve en büyük yatırımın insana yapılan yatırım olduğunu düşünüyorum.

2 yorum:

  1. Bence de harika seçimler olmuş :) Güle güle okuyun yeni kitaplarınızı :)

    YanıtlaSil
  2. ne sahane secımler bunlarrr harıkaaaaaa

    YanıtlaSil

hadi sen de yaz fikrini!