20 Mayıs 2010 Perşembe

tatilden kareler




Beklenen tatile gittik geldik.yediğin içtiğin yanına kalsın,gördüklerini anlat diyebilirsiniz ama yemek içmekten başka bişi yapmadım:)Bodrum Voyage Torba'ya gittik.harika bi tesis.10 üzerinden 10.çalışanlar güleryüzlü,herkes işini severek yapıyor.yemekler süpper ötesi.ala carte'lar harika!bi greek taverna var,sormayın gitsin.peyzaj süper,acaip mimari detaylar var bahçede.modern heykeller bahçenin her tarafında.

çocuk dostu oteller arasındaymış,tesadüfen seçmişiz.otel zaten çocuklu misafirlerle doluydu,hiç yabancılık çekmedik:)konaklayan misafirler de gayet görgülü cinslerdendi:)şimdiye kadar gittiğim tüm 'herşey dahil' sistemde millet kıtlıktan çıkmış gibiydi.Allahtan böyle bi görüntüyle karşılaşmadık bu tatilde.

esas bomba,bize deluxe oda verilmesi oldu hiç bir fiyat farkı istenmeden..fiyatı el yakan cinsten,özel havuzun çevresinde konumlanmış,kocaman balkonu ve balkonda çift kişilik yatagı olan kocaman bir oda.Ceren'in şansına diyelim.

kesinlikle tekrar gidecegimiz bir tesis.yanlış anlaşılmasın,reklam sanılmasın:)çok memnun kaldıgımız için tavsiye ediyorum sadece.








gelelim Ceren'e.maşallah çok uslu durdu kızım.çok sevdi bahçede gezmeyi,temiz hava iyi geldi.

26 yorum:

  1. ne güzel bir bahar tatili olmuş.

    neşen daim olsun...

    YanıtlaSil
  2. Aman da kot elbisesini yesinler:)

    YanıtlaSil
  3. ilk bodrum tatiline mi çıktı güzel prenses :))) bu ne tatlılık maşallah!!!

    YanıtlaSil
  4. ohhh ne güzel :D
    ayşe bu kızın çok tontiş oldu, tam mıncırmalık olmuş artık :D

    YanıtlaSil
  5. son fotografta alemlere hazırlanmış heralde prenses :)))
    allah hep birlikte nice tatiller nasip etsin cnm :*

    YanıtlaSil
  6. HAngi güneş kremini kullandın peki? 6 aylık altına güneş kremi önermiyor doktorlar. Zizoşcuğuma ne sürsem şaşmış vaziyetteyim.

    YanıtlaSil
  7. hiiii maşallahh tam yemelik ceren hanım:)

    YanıtlaSil
  8. güzel geçmesine çok sevindim,cerencikle daha nice güzel günlere inşallah :)

    YanıtlaSil
  9. oh.. maşaallah benim güzel gözlü kızıma.. ne güzel gelmiştir şimdi size tatil..

    YanıtlaSil
  10. teşekkürler,çok iyi geldi tatil gerçekten.evde bunalmıştım.Cerenle uğraşmak degil de ev işleri bunaltıyor beni:(neyse bi değişiklik oldu.

    güneş kremi mutela aldım 50spf.doktorum sür mutlaka dedi.6 ayda önce sürmeyin diyo bazı web sitelerinde.doktorumu dinledim artık.

    son fotoda 1 numara büyük naykilerine dikkat:))çoraplarla tutturuyoruz:))

    YanıtlaSil
  11. çokocum, cerenin o kremli hali enfess:)) Maşallah.

    Torba voyage'a bizde gittik geçtiğimiz yıl enfes hakikaten bende düşünmüştüm bebeğimiz oldugunda hiçdüşünmeden gideriz diye. Sonra türkbükü voyage'a gittik orasıda hizmet iyi ama yokuşlu site içi gibi. Kesinlikle torba bir numara

    YanıtlaSil
  12. Sevgili Ceren'in tatilinin güzel geçtiği için bizde çok memnun olduk.
    Deneyimlerinizi ve memnuniyetinizi www.otelpuan.com sitesinde de yayınlayarak tatil kararı alacak tüm misafirlerimize yardımcı olabilirsiniz.
    Görüşlerinizin tesis yönetimi ile de paylaşıldığını iletmek isteriz.
    Değerli vaktinizi ayırarak görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz.
    Saygılarımızla,
    otelpuan.com

    YanıtlaSil
  13. ohh ohh mahaşallah.. görüşemedik haber bekledim senden bende aramaya çekindim tataildesin diye.. bir dahaki sefere inş.. ceren çok şirin olmuş mahaşallah.

    YanıtlaSil
  14. biz de geçtiğimiz yıllarda türkbükü voyage a birkaç sefer gittik, tesisi ve yemekleri beğenmememize rağmen gittik çünkü denizi muhteşemdi, akvaryum gibiydi. torba da deniz nasıl acaba girebildiniz mi?

    ayda'nın annesi

    YanıtlaSil
  15. mustela çok iyi bir güneş kremi doğru karar vermişsinde neden yedirmedin kremi..ben de bir aylıkken başladım güneş kremini sürmeye doktorumuz sürmemi söyledi ama yediriyorum iyice:-)bu arada çokkk tatlı maşallah,gözleri de çok güsel minik çokonun:-))

    YanıtlaSil
  16. otelpuan.com'a girip yorumumu bırakacagım:)

    deyda,torbada da deniz çok güzel.girdik,soguktu ama güzeldi.

    seda,valla ben de onu soracaktım,bi türlü yediremedim kremi,bol mu sürdüm ne?

    YanıtlaSil
  17. biraz bol sürmüşsün galiba:-)biraz daha az sür ve iyice yedir kremi annesi,ellerinede sür yanmasınlar..ben gencer parmaklarını emiyor nasılsa bi faydası olmaz diye sürmedim,o kadar yanmış ki bilekten aşağısı koyulaşmış:-)

    YanıtlaSil
  18. Bizde gectigimiz sene Torba'da delux odada kalmıstık, bebekli aileler icin mukemmel, tabi balayı cifleri icinde. cok memnun kalmıstık hatta ayrılırken cok uzulmustum. Cok sevindim tatilinizin guzel gecmesine )

    YanıtlaSil
  19. ben de öyle,ayrılırken üzüldüm:))

    YanıtlaSil
  20. bebişe bir maşallahda benden gelsin.. harika ötesi sevimli :)

    YanıtlaSil
  21. ayy onun iyor lu başlığını yerim ben ne kadar muzip bir bebek, bakışlara bakınca çokeğlenceli olduğunu görüyorum :)maşallah!

    YanıtlaSil
  22. esracım,ahh ah eziyet ederken hiç o kadar sevimli gelmiyo:))

    nesleecim annem de kızdı çocugu eşek yapmışsınız diye.anne diyorum çizgi film kahramanı o:)

    YanıtlaSil
  23. Merhaba bizde henüz 2 aylık bebişli bir aileyiz. Tatile çıkmak istiyoruz. Ama işden ancak bayram önü ve arkasındaki haftalarda izin alabildik. sizde mayısda tatile çıkmışsınız ortalama havalar aynı olu die düşünüyorum.. Sizden cesaret alarak bende bu otele tatile gitmeyi planlıyorum..Ulaşım olarak uçağımı tercih ettiniz? öğrenmek istedim? cevaplarsanız çok sevinirim :)

    YanıtlaSil
  24. o vakte kadar 4 aylık olur sizin bebeiş.uçakla gittik,ets tur havaalanı-otel arasındaki ulaşımı karşıladıgından daha da rahattık.oteli tavsiye ederim.her ailenin çocugu var öyle diyim:)yani sizinki bi aksilik çıkarsa hiç rahatsız olmayın,kimse rahatsız olmaz:)

    YanıtlaSil
  25. Merhaba :) Tatil sırasında siz anne-baba şezlonglarda uzanırken bebeiş nerde idi? diğer bir şezlongda mı? ana kucağında mı yoksa arabasında mı? Bizde tatile gitmeyi planlıyoruz ama bu sorunun yatnıtını bulamadık :( cevaplarsanız sevinirim...

    YanıtlaSil
  26. plajda esinti odugu için pusetinde yattı,puseti ana kucaklı oldugu için rahattık.istediğimz zaman ana kucagını şezlonun üstüne koyabilirsin.şezlong bana sert geldiği için çok tercih etmedim.pusetinde yatsın rahat rahat.haa plajda puseti sürmek için yol yok,süremem diyosan,ana kucagı en mantıklısı.başka sorun olursa mailden ulaşabilirsn bana.

    YanıtlaSil

hadi sen de yaz fikrini!