1 Ocak 2010 Cuma

ışınlanan La Senza siparişim:

dedim ya önceki postta 2009 son kıyağını geçti tam biterken.29 aralıkta kargoya verilen paketlerim 31 aralıkta evimdeydi.geçen hafta noel tatili dolayısıyla kargoya geç verildi,e bi de noel tatili olmasa sipariş verdiğimin ertesi günü elimde olacaktı sanırım.I love it!gelelim kutuların içinden çıkanlara:

resimlerin üzerine tıklayınca azcık daha büyük oluyomuş:)




pijamalarım 5 tane ve bir de bornoz.yalnız bornozu seçerken şabanlık yapıp peluş yerine normal banyo bornozu gibi bişi seçmişim:)) acaba burda değişim yaparlar mı yurtdışından alınan ürünlerde,bi fikriniz var mı?






peluş terliklerim ve çizmelerim çok tatlı!54 TL etiketi olan terlik ve çizmeyi 8,5 $'a almanın dayanılmaz hafifliğini yaşıyorum:)

21 yorum:

  1. çok güzeller :)
    sağlıkla giy
    ancak 50 dolar shipping görünce şimdilik alamadım :)

    YanıtlaSil
  2. merhaba ,

    aldıklarınız çok güzel iyi günlerde kullanın. alışveriş için ne kadar shipping ücreti ödediğinizi öğrenebilir miyim ?

    teşekkürler.
    Seçil

    YanıtlaSil
  3. hepsi harika görünüyor Ayşe :)) Bayıldım pijamalara,desenleri çok güzel.. Böyle soft renklere bayılıyorum ben ;)
    Ev terlik ve botuda çok şirin.. İyi ve güzel günlerde giyinmeni diliyorum...
    Bornozda güzel ama beğenmediysen,değişimi için denemekte yarar var.. (Eğer mağazalarında aynı üründen var ise,bence senin elindekini alıp yeni bir ürünle değişimini yapabilirsin gibi geliyor,ama sormak lazım bir bilene ;) )

    YanıtlaSil
  4. evet esracım 50doları görünce hönk oluyosun ama fiyatlar 8,5-12,5 dolar olunca:) aldıklarım TR'de 600tl filan tutuyo düşün yani.sanırım bundan sonra la senza alışverişimi bu şekilde yapıcam.

    seçil,dediğimiz gibi ne kadar shipping standart 50 dolar,2 günde geliyo.

    di mi tubacım,insanı rahatlatıyor renkler.pazen tarzı olan pijamaların üstü çok uzun değil,alacaklara söyliyim,gerçi magazada da görebilirsiniz.bornoz için umutsuzum ama şansımı denicem:)

    YanıtlaSil
  5. çok güzeller ayşecim güle güle kullan :) valla çok iyi yapmışsın yurtdışından getirtmekle. burdan alsan kaç katı olacaktı, hem de ne çabuk gelmiş :)

    YanıtlaSil
  6. marjoocum saol,kendimi ööle avutuyorum zaten o kadar kargo ücretinden sonra:))

    YanıtlaSil
  7. ya bedenleri nasıl peki,tam oldu mu üzerine,kendi bedenin kaçtı,sipariş ettiğin kendi bedenin mi oldu yoksa kesime göre büyük küçük beden mi istedin,ben beden konusunda cesaret edemiyorum..çok güzel günlerde kullan cnm,ki öyle olacak inş;)

    YanıtlaSil
  8. prettycim,la senzada M giyiyorum ben pijamaları.bildiğim için sorun olmadı.üst bedenim 36,alt beden 38.size chart'ta da M diyo zaten benim için:) bornoz S/M diye geçiyo yani 36/38 beden için uygun.terliklerde L. amerikan ölçüsüne göre 9-10 giyenler için,yani TRde 39-40. victorias secret mesela beden konusunda daha karışık ama bu daha net:)

    YanıtlaSil
  9. sağlıkla giy ayşecim.hepsi çok güzel ceren bebekte bayılacak :))

    YanıtlaSil
  10. cnm güle güle giy ben görmemişim resmen yaa burayıııı süpperlerrr

    YanıtlaSil
  11. ben de senden özenip La Senza'ya gittim dün, pijamalar çok kalın geldi bana Mayıs'ta giyilmez gibi geldi, gecelik baktım o da yoktu, görevliler suratıma bile bakmadılar, biz de çıktık. Chicco'ya baktık orda da bir şey bulamadım zaten kıyafet olarak 0-3 ay sanırım yeterli kıyafeti oldu. Şimdi diğer alınacaklar için bir liste yapmak lazım. Senin listen var mı? Paylaşsan da biz de nasibimizi alsak şeker:)))

    YanıtlaSil
  12. ugurlu gelecek,gizemel teşekkürler.

    missredcim,pazen türü evet 2 tanesi kalın.diğer 2 si askılı aldım.daha incedaha güzel kumaşlılar var,ekim gibi almıştım.pijama işini bitirdim artık.

    0-3 ay kıyafeti yeter diyosan tamam,zaten hediye filan da gelecek daha.ben kıyafet harici aldıklarımı koymuştum 'bebek alışverişi' etiketinde bulabilirsin canım.bu aralar aldıklarımı koymadım: penye battaniyeler,nevresim takımı filan aldım.küvet,banyo havlusu,banyo süngeri,bakım çantası,omuz örtüsü(kusmalar için) filan ilk aldıklarımdan.

    YanıtlaSil
  13. ben dagi'nin önünden geçerken hamile ve lohusa koleksiyonu diye birşey gördüm oraya bakıcam. Ya bir türlü konsantre olup alışveriş yapamıyorum, avmler çok kalabalık ve sıcak içim daralıyor. E-bebek'e gidicez çok uzak bize, Ikea çok kalabalık oluyor, hep daha erkenmiş gibi geliyor ama zaman çok çabuk geçiyor. Annemle Zara Home, English Home ve Tchibo'dan nevresim-çarşaf takımı, battaniye vs. hallettik gibi. Daha bebeğin kremleri, yağları bizim göğüs zımbırtılarımız,pusetler, biberonlar, emzikler var ohooo bu liste de bitmez böyle:))

    YanıtlaSil
  14. dagi çok kazık ya,bak şimdi la senza'da 2.ye %50 indirim var.mesela toz pembe penye bi sabahlık verdı,o renk bi de pijama vardı önü düğmeli.ona bakabilirsin.kumaşı da yumuşacık bişiydi.ay gel beraber alışverişe çıkalım dicem gaza geldim:))

    e-bebek.com indirimini yazmıştım gecen gün bloguma.tüh 50 TL hediye çeki veriyodu.maslak magazasına gittim,internette daha çok çeşit var.forum istanbulda yeni açıldı e-bebek.

    biberon filan aldım ama gereksiz gibi geliyo en başta,boşver.emzik(kullanacaksan eger),göğüs pedi,tırnak makası,termometre,göğüs kremi filan alırsın ebebekten 1 günde gelir.puset de karar verdiysen ordan alabilirsin.

    bebek krem-şampuan filan mustela alıcam cerrahoğlu eczanesinden online olarak.tek çekimde %20 indirim var ve ücretsiz kargo.

    YanıtlaSil
  15. Ben de limango'dan sanosan almaya karar verdim set şeklinde olduğu için şu an kampanya var.
    Dagi'de kazıktır kesin bu arada aklıma geldi C&A'da da vardı gecelik, pijama vs. neyse sen o işi hallettin darısı başıma.

    Forumdaki e-bebek'e gittim ben, sadece kendime çorap alabildim sanırım ilk açıldığı gün gitmiştik hiçbişi yoktu, Maslak'taki ve anadolu yakasındaki daha mı kapsamlı acaba? Haberim oldu 50 liralık hediye çekinden ama geçti gitti aklımdan:)

    Neyse bir şekil halledicez artık.

    YanıtlaSil
  16. ay bunlar süper! güle güle kullan

    YanıtlaSil
  17. allahım la senza delisi olarak bu habere kendim adına da çok sevindimm!:) soft ve tatlı renklerdeki cicilerine bayıldım! allahım ben de hamileyken böle cici olıyımm:))

    YanıtlaSil
  18. daha da burdaki la senzadan bişi almam:)))

    bi daha indirim olsun,alalım yine ciciler:)
    sedacım,sen zaten kokoşun önde gidenisin,bebek filan bozamaz seni :P

    YanıtlaSil
  19. oof çok tatlı ama bunlar güle güle eskit canım
    2 kişi olsak 50 dolar shipping fazla gelmezdi ama tek başıma 75 tl kargoya değicek bişey alamıcam şimdi :((

    YanıtlaSil
  20. evet cnm,orak birini bulmak lazım,5 dolar filan biçok şey.

    YanıtlaSil

hadi sen de yaz fikrini!