4 Ocak 2010 Pazartesi

çok mu şey istiyorum?





eveeett dün ilk adımımızı attık ve bebişimizin odası boyandı.aslında hiç aklımızda yoktu dün boyatmak.boyacıya fiyat sorduk,adam minnacık oda için astronomik bi rakam verince biz de kapıcıya danıştık,hocam akşama yolluyorum arkadaşı,hemen boyar diyince,haydi bismillah dedik.boyasını 3 dk içinde seçtim,adı şirin pembe.güzel oldu odamız boyanınca.
haftasonu aslında mobilyayı da alıyoduk ikea'dan,ancak öyle bi kalabalık vardı ki..bi de acıkmış ve yorulmuştuk,hiç havamızda değildik yani.bu haftasonu gidip alıyoruz inşallah beyaz olanı:)
hee söylemeyi unuttum,eşimle fikir ayrılığına düştük tabi bi de ikea'da.o,perdeyi ikeadan alalım diyo,ben hayıııırr ben özene bezene bişiler yaptırıcam diyorum.kızdık birbirimize,hala da perde konusu açıldı mı kızıyo bana işi yokuşa sürüyosun diyor.ya ben şu tarz bişiler istiyorum,imkansızı istemiyorum ki!!
gittiğim perdeciler çok kıro şeyler gösteriyo.şu resimlerdeki gibi bulmak niye bu kadar zor,istanbul'da bi de yani!elime alıcam bu resimleri,gidicem zeytinburnundaki perdeciler çarşısına..çok övüyolar,hiç gitmedim.inşallah hüsranla sonuçlanmaz.gideniniz var mı?

11 yorum:

  1. ne kadar güzellermişşşş yani seni gaza getirmek gibi olmasın da vazgeçme de şu güzelliklerden yaptır (:

    YanıtlaSil
  2. hayırlı olsun umarım herşey istediğiniz gibi olurr.. :)
    ben en cok ilkini beğendim hemde cokkk beğendim puantiyeli kelebekli ayy çok şekerr :))

    YanıtlaSil
  3. canım ben tüm perdelerimi zeytinburnun'dan aldım. çok ucuz değil ama pahalı da değil. istediğin şeyi bulabilirsin diye düşünüyorum. milyonlarda çeşit var. bir gününü harcayabilirsin sadece orda:)

    YanıtlaSil
  4. ben gittim perdeciler çarşısına zaten perdecim vardı benim ama sonra oradan taşındı Bakırköy'e. Orda da hüsrana uğrayabilirsin şimdiden söyleyeyim. Bence kumaşlarını sen al ve istediğin modeli gösterip perdeciye diktir. İMÇ ya da Taç Linens'te güzel kumaşlar bulabilirsin. Ikea da tembel işi tam bana göre:))

    YanıtlaSil
  5. Zeytinburnu'ndaki perdecileri bende çok merak ediyorum canım ya şu önümüzdeki aylarda bende gideceğim sanırım, banada çok tavsiye ediliyor perde konusunda zeytinburnu ve tahtakale, eminönü falan.. merak etme imkansızı istemiyorsun :) ama ikeadaki perdelerde güzelde işte yinede yüzlerce, binlerce seçeneğin olduğu bir perdeciler çarşısına dalmak eğlenceli olurdu :)

    YanıtlaSil
  6. ebcim hehe evet çok güzel ama bu kumaşlardan bulmak bakalım zorlıcak mı beni,adama pembe fon diyorum bebek odası için tafta kumaş gösteriyo bana.

    serpiş,ben de iki fonu da çok sevdim pötikareli yada puantiyeli,bakalım bulabilecek miyim.

    jadecim,kararlıyım gidicem bu cumartesi:)

    missredcim ah bi kumaş bulabilsem,imç'ye bakmıştım,bulamazsam zeytinburnunda sanırım bi daha
    ayrıntılı bakmam lazım imç'ye.

    crescent,ben gideyim bu hafta,yazayım sana yorumlarımı:)

    YanıtlaSil
  7. evet geçen sene bende yaşadım o zorluğu elin adamı ne güzel perdeler yapmış biz neden bulamıyoruz onlardan :(

    YanıtlaSil
  8. perde gerçekten tam bir eziyet, dediğin gibi hep de zevksiz şeyler var çoğu yerde taftalar yanardöner tüller flan..
    kolay gelsin en kısa zamanda bulursun umarım :)

    YanıtlaSil
  9. 1. perdeye ve tüle bayıldım bence çok güzel tam bebek odası için ;)

    YanıtlaSil
  10. ayşe cim ben de 1. tüle ve fonuna bayıldımm.benim odamdaki de buna benzer bişi mailine de odamın perdesini attım belki fikir olur diye.kolay gelsinn canım

    YanıtlaSil
  11. htttp://belguzarannne.blogspot.com7 Ocak 2010 19:42

    merhaba bebek odası çok sırın

    YanıtlaSil

hadi sen de yaz fikrini!