20 Ekim 2009 Salı

wish list:)

önceden wish list'imde gloss,maskara,allık filan olurdu:)önceden strawberrynet,cheapsmells'di takip ettiğim siteler.artık e-bebek.com:) ay sizi de sıkıcam böyle bebek bebek diye.başlatma bebeğine,iyiki doguruyosun,bi hamile olan sen misin bu dünyada dediğinizi duyar gibiyim:)) sanırım bi süre böyle idare edeceksiniz beni,dogumdan sonra bomba gibi kozmetik ve alışveriş postlarımla karşınızda olucam.şu zımbırtıları almak istiyorum,toplasan 500TL anca eder,çok bişi değil,ama bekliyorum şöyle aralık-ocak ayında alayım diyorum.benim gibi hamileler varsa blogumu takip eden onlara fikir olsun,daha önceden kullanmış annelerden de fikir alayım ben de.wish list-2 daha sonra,sıkmayayım şimdiden sizi.

braun ateş ölçer.baya yorum almış,tavsiye edilen bi ürün.



skiphop bakım çantası.11 tane gözü varmış,çok kullanışlı.amerikadan ithal sanırım.özel klipsleri var,pusete takmak için.renk seçeneği de var ama ben füme aıcam,eşim de eline aldıgı zaman abes kaçmasın diye:)



uyku arkadaşım cloud-b.bilmem kaç tane ödül almış.5 farklı ses çıkarıyo uykuya yardımcı falan filan.




medela göğüs pompası.sezeryanla dogum yapıcam malesef:( göğüs pompası lazım,hemen sütüm gelmez çünkü:( hem sütü sık sık sağmak lazım ki artsın.Allahım sanki 10 tane dogurdum önceden:)



arzum termometre.hem oda hem su sıcaklığını ölçüyo.


(fotolar:e-bebek.com)

9 yorum:

  1. ben de ekleyeyim senin wihslistine,bebek bakım ürünleri:P

    bu arada blogumda seni mimledim cnm;)

    YanıtlaSil
  2. oo onlar wish list-2'de yazılacak.hem mustela almaya karar verdim.

    YanıtlaSil
  3. O termometre ne kadar şirin yahu =)

    YanıtlaSil
  4. Hayırlı bir şekilde atlatırsınız doğumunuzu umarım...

    YanıtlaSil
  5. ateş ölçeri tavsiye ediyorum çok kullanışlı, bebek bakım çantaları çok kullanılmıyor bilginde olsun.. ben quiksilver spor çantası aldım bavul gibi çok rahat kullanıyorum.

    YanıtlaSil
  6. bakım çantası derken bu da baya büyük bişi.özel klipslerinin olmasını sevdim.sapını çıkartıyosun,tık tık yanlardan pusete takıyosun,çok hoşuma gitti.tabi senin yorumunu da dikkate almak lazım:)

    YanıtlaSil
  7. Merhabalar,
    ocak ayında 3 yaşına girecek olan güzel kızımı epidural sezeryanle dünyayaya getirdim sütüm daha sez. a girmeden önce gelmeye başladı endişe etmeyin rahat olun bebiş gelmeden sütde gelecektir umarım. Gerçi benimki tam 40 haftasını doldurduğu gün dünyaya geldi.
    Hayırlı, Sağlıklı doğumlar

    YanıtlaSil
  8. biraz gerilere geldim ben :)
    süt konusunda hiç endişelenme ben bir ay erken doğurdum hem de sezeryanla gene de kızım doğar doğmaz sütüm geldi hiç endişelenme bu konuda... ayrıca nerede doğurucan bilmem ama hastanede vardır pompa...
    ben de bu modeli kullanıyorum ama çoook gürültülü ama güzel süt sağıyor...
    bu arada ben ateşölçeri mothercareden aldım, termometreyi de chiccodan su termometresi çook işe yarıyor almanda fayda var...uyku arkadaşımı ben de bu aralar düşünüyorum bir yüt kontrolü yapıcam tüylü şeyler almamaya özen gösteriyorum...

    sevgiler...

    YanıtlaSil
  9. pompayı alıcam ben de bu aralar.zaten süt oluşumu başladı:) sevindim çok:)

    banyo termometresi,ateşölçer filan resimdekileri aldım.uyku arkadaşını çok seviyorum ya,çok tatlı,alıcam ben de.çok tüyü dökülen bişi değil.

    YanıtlaSil

hadi sen de yaz fikrini!