5 Mayıs 2013 Pazar

Yaralı Kuş


Oysa her şey çok güzel ve de renkli başlamıştı :) Arkadaşımız Demet'in bebeği Mina Duru'nun baby shower'ında çok güzel vakit geçirdik.



Sonra da ver elini  minik kuşum Hanzade'min doğum gününe.




Ceren çok eğlendi,koşturdu,balonlarla oynadı. Orta yerde döndü ''Hanzade'nin doğum günü bugün'' diye bağırarak. Fakat olacak ya, kaşla göz arasında bir çocuk Ceren'i itmiş. Kolum acıdı diye ağlamaya başladı. Daha sonra ''Gidelim eveee'' nidalarıyla ağlama devam etti. İttiren de çocuk ,o yüzden bişi de diyemiyorsun,ancak Ceren o çocuğu gördükçe daha da ağlamaya başladı.




Biraz patlamış mısır,biraz pasta derken susturmaya çalıştım ancak baktım sabahtan beri dışarıda yoruldu,döndük eve. Bu süre içinde kolum acıyor diye bir kaç kez söyledi, elletmiyor kesinlikle,neresi ağrıyor biz de anlayamıyoruz omuz mu bilek mi,baktım bi şişlik yok,ağrı kesici şurup verdim,erkenden uyudu.

Gece boyunca kolunu kıpırdatmadığını gördüm. Bebekken kolum çıkmış,annem hep anlatır, hiç kıpırdamamış çıkan kolum. Korktum ben de, eşim zaten benden hassas,pazar sabahı kalktığımız gibi acil serviste bulduk kendimizi. Filmler filan çekildi zar zor,Ceren'in doktor fobisi var çünkü,ortalığı yıkıyor hastanenin önünden geçsek bile. Doktor sol dirsek eklemde ezilmeye bağlı minik bi zedelenme olduğunu söyledi kemikte. Önlem amaçlı atele alındı.




Yazık,yavrum 5-6 gün bu şekilde dolaştı. Ancak çocuk değil mi her şeye alışıyor hemen,bir kaç gün sonra bu kolla yuvarlanıp debelenmeye başlamıştı bile. Okula devam etti,ilk başlarda tek el kullanmak zor olsa da baktım sonradan bu durumu kabullendi :( Allah başka dert vermesin,beterinden korusun :(


Dr kontrolüne giderken

Ve nihayet kontrole gittiğimizde,bir kez daha film çekildi ve şu an için iyileştiğini öğrendik. Ancak Dr kolun kırılmış ve de kaynamış olduğunu söyledi. Anlamadım geçen hafta neden gözükmedi röntgende. Şimdi kol atelden çıktı, yine de çok rahat değil, giyinirken acıyor diyor,ancak doktor uyarmıştı 1 hafta 10 gün daha acı-ağrı olabilir diye. Umarım bu şekilde atlatırız da geçer gider. Onlar hasta oldu mu evin tadı tuzu kaçıyor, o çiçek gibi soluyor hemen, sizin içiniz eriyor.

Hepinize sağlıklı günler. Özellikle yavrularımıza,annelere,babalara...


5 yorum:

  1. Çok geçmiş olsun Cerenciğe, sağlıklı günleriniz olsun..

    YanıtlaSil
  2. Tekrar çok geçmiş olsun.
    Allah beterinden korusun..

    YanıtlaSil
  3. Kıyamam ya:( Çocuk sonuçta iten belki ama kolunu kırmış resmen, böyle çocukluk mu olur! Çok geçmiş olsun:((

    YanıtlaSil
  4. çok geçmiş olsun:(
    valla resmi görünce bir an içim cızz etti..
    sevindim ama şimdi iyi olduğuna ve dediğin gibi allah başka dert vermesin.

    YanıtlaSil

hadi sen de yaz fikrini!