28 Ocak 2011 Cuma

okul öncesi bilinçli gelişim: Adım Adım

 hepimiz okul öncesi eğitimin öneminin farkındayız değil mi?ben de çocuğum için neler yapabilirim,hangi ayda hangi oyunu oynasak,hangi oyuncağı alsam diye düşünürken bi dergide adım adım setini gördüm ve çok ilgimi çekti.Ceren o zaman baya baya bebişti,bu işler için erkendi.bi arkadaşım abone oldu benim bahsetmemle,çok memnun kaldığını söyledi,teşekkür etti bana.tabi olay neydi,sistem nasıl işliyor pek bilgim yoktu.
gördüğünüz gibi Ceren pek bi ilgili bu setle:)



şimdiii,adım adım seti 9-48 ay çocuklar için  bi gelişim seti.12 aylık abonelik sistemiyle abone oluyorsunuz.abonelik bedeli aylık 29 tl.size her ay bir paket geliyor.pakette her ay çocugunuzun gelişimine uygun aktivite-oyunlar içeren,pedagoglar tarafından hazırlanmış bir kitapçık geliyor ve bu aktivitelere uygun oyuncaklar.bu ay ilk paketimiz geldi,içinden çıkanlar: aktivite kitabı,hediye kitap,hediye 2011 ajandası,hediye dalin şampuan,ahşap tırtıl oyuncak,ahşap 4 adet küp..

bu ayki faaliyetlerimiz vücut tanıma ve atma hareketleri.eldiveni-çorabı giyip çıkarıp el ve ayağı tanımak,karşılıklı birbirimize top atmak,oyuncak kutusunun içine oyuncakları atmak,küpleri-silindirleri üst üste dizmek,yüz ifadelerini ve duyguları  öğrenmek falan filan...

mesela şimdiye kadar Cerenle karşılıklı top oynamayı denememiştim,o kadar eğleniyor ki gülmekten çatlıyor resmen..

niyetim süper çocuk filan yetiştirmek değil,hangimiz böyle setlerle büyüdük ki?kaç tane bilim adamı veya kaç tane sanatçı bu setlerle büyümüştür ki?benim amacım kendimi geliştirmek:)hangi oyunu oynasam çocuğumla,neleri öğretsem,bana bi rehber lazımdı,iyi oldu:)

8 yorum:

  1. Bende öğrenmiş oldum, eminim çok faydalıdır. Zaten maksat güzel ve kaliteli, birlikte vakit geçirmek ve daha hızlı düşünmelerini sağlamak. Bu arada maşallah Ceren kocaman olmuş, boyu da uzun olacak;)

    YanıtlaSil
  2. Ben de bilmiyordum bu seti.Bazen oyun oynarken sıkışabiliyoruz ne yapsak diye bu konuda yol gösterici olacak gibi görünüyor.Oynarken öğreniyor olmaları daha da güzel:)

    YanıtlaSil
  3. duymamıştım güzel birşeymiş.. 2. için falan aklımızda bulunsun :)

    YanıtlaSil
  4. mother&baby dergisinde görmüştüm ben de,tavsiye ederim hepinize:)48 aya kadar seçenek var nasıl olsa:)

    ha bu arada,benim ismimi verip abone olursanız bana 1 ay hediye olacak ona göre:))

    YanıtlaSil
  5. bizde çok seviyoruz adım adım dergimizi. her ay sabırsızlıkla bekliyoruz. Defne severek dergiyi inceliyor.

    YanıtlaSil
  6. Begüm oyuncak dışında her şeyle ilgilendiğinden ve aklı fikri orayı burayı karıştırmak olduğundan ilgilenir mi diye tereddütteyim açıkçası. Ben de evde oyun bulamıyorum sonra da ilgilenmiyormuşum gibi geliyor suçlu hissediyorum kendimi. Eğer almaya karar verirsem kim tavsiye etti bölümü falan mı var senin bedava kazanman için??

    YanıtlaSil
  7. Ah ne iyi etmişsiniz. Biz de 9.aydan beri üyeyiz. Daha 2 sayı görebildik, ama severek vakit geçiriyor Demir.

    YanıtlaSil
  8. defnenin annesi,ceren kitapcıgı yırtmaya calışıyor:)

    missredcim,üye oluken benim adımı vereceksin referans olarak:))ben sana söylerim soyadımı filan bi ara:)

    meraklı cüce,umarım memnun kalırız.

    YanıtlaSil

hadi sen de yaz fikrini!