17 Ocak 2011 Pazartesi

fiyasko



nasıl acıkmıştım anlatamam.canım nasıl da hamburger çekmişti.
baktım netten Dükkan Burger'in Ataşehir'de şubesi var,aradık adresi aldık.tarif ettikleri gibi gidiyoruz,yok dedik bu ara sokakta olmaz,mahalle arası burası.Ataşehirle alakası yok.

yok doğru yoldaymışız,köşedeki amca öyle dedi.neyse bulduk girdik.iki katlı bi evin alt katı.yanında nalbur,az ilerde eminim berber ve bakkal da vardır.küçümsemek için söylemiyorum,ne kadar alışık olmadığımız bi yerde olduğunu anlatmak istiyorum.

girdik içeri,3-5 kişi maç izliyor.zaten 2 masa var.hemen maç izleyenler çıktı,yandaki nalbura girdi.

içerisi buzz.titriyorum resmen.garsonun cevabı ise,doğramalardan geçiyo rüzgar,elimizden gelen bişi yok.maksat salaş bi ortam yaratmak ya! cılkını çıkartmışlar resmen.tamam duvarların sıvası duruyo,kenarda kırmızı bi buzdolabı,salaş,entel-dantel bi hava verdirmek istiyosun ama bi ufo mufo al da ayaklarımız donmasın.

menü yok,garson söylüyor,siz seçiyorsunuz.

hamburgerin yanında var mı bişiler tabakta diyoruz.yok diyorlar,tabak ummakla hata ediyoruz.ekstradan söylediğiniz patates kızartması külahın içinde geliyor.hoş bir enstantene diyoruz.hamburgerler geliyor,burger king usulü kağıda sarılmış.tabak yok-çatal yok-bıçak yok.pardon yaa,salaş olucaz demiştik di mi?

 kola minicik boy şişede geliyor,tadı damağınızda kalıyor:)5 tl'ye 2,5 lt'lik şişe beklemiyoduk ama ne biliim çok az geldi.

hamburgerler ne kadardı bilmiyorum ama bizim yediğimiz 19,5 tl olan dükkan burgerdi.

buraya kadar sorun edecek bişi yoktu,güzelce karnımızı doyuralım dedik.ama çıkışta bir iyi akşamlar denmemesi bizi çok şaşırttı gerçekten.eşimle birbirimize baktık kaldık kapının önünde.

arabaya binerken bi baktım,içeriden adam çıktı hemen yandaki nalbura girdi,arkadaşlarını çağırdı,aralarında hamburgerleri pişiren oldugunu anladığım önlüklü kişi de dahil olmak üzere çıkıp tekrar dükkana girdiler.

dükkan değil kahvehane olmalıymış adı.

işini bulmuşlar yaa,mahalle arasında ucuza bi yer kiralamışlar,tabak-çatal-bardak-ısıtma masrafı yok,Ataşehir ahalisine paket yap gönder,daha iyi akşamlar demesini bilme,ohh iyi valla.

iyi yemek yemesini severiz eşimle,yeni yerler keşfetmeyi severiz.kaliteli hizmet aldıktan sonra acımayız harcanan paraya.dükkan burger'in başka şubelerine giden,memnun kalan çok insan var ki bu kadar meşhur oldu bu yer.ama bizim için yanlış şube tercihi oldu belki de ama kendileri kaybetti:)

bu tarz yemekler için sanırım artık sadece Kanyon gourmet burger kitchen'a ya da kırıntı'ya devam..hem gözüm doyar,hem kaliteli servis alırım hem de ısınırım.daha da bu Dükkan'a girmem:)



(foto,zetfashion'dan alıntıdır.)

5 yorum:

  1. Kanyon'daki gourmet burger'i tek geçerim. Hani ortadaki yuvarlak masa var ya, biz iki aile yayılıyoruz çocuklarla beraber, süpper oluyor. Bigün de birlikte gideriz belki:)

    YanıtlaSil
  2. Acıbadem Dukkan Burgeri biliyorum bende.. Sadece bir kez gittik bizde eşimle.. Bende süper memnun kaldım diyemem,sonra bir dahada gitmedik ... Damak zevkimede uymadı aslında ... Acıbadem,Atasehire göre daha iyi bir konumdadir ama yinede ııhh-ııhhh :/

    YanıtlaSil
  3. eylem,belki karşılaşırız:)

    tugba,yok yok gitmem bi daha:/

    YanıtlaSil
  4. Ataşehir'deki Dükkan Burger'ı Yağmur eve varmak üzereyken arabada uyumuş, uykusunu bölmemek için civarlarda dolaşa dolaşa sokak kalmamış ve artık ara sokakları arşınlarken görmüş ve çok şaşırmış, ne alaka demiştik?
    Caddedeki iyiydi ama...

    YanıtlaSil
  5. tamamen yanlış şube olmuş,taksim ya da bebeği öneririm.dükkan öyle bir yer değil normalde,dediğin gibi nalbur fln takılıyorlar herhalde birarada:))

    YanıtlaSil

hadi sen de yaz fikrini!