23 Ağustos 2010 Pazartesi

son takıntım



Birkaç yıldır devam eden beyaz saat modası sonunda beni de çekimine aldı.beyaz saat takan bayan gördüğümde hemen markasına bakmaya çalışıyorum çaktırmadan ama ne mümkün.nerden alıyolar,nerden buluyolar bilmiyorum.bir gün çekinmeyip sorucam.saatçiler de ise hep aynı tarz,deri kayışlı filan.

nihayet şöyle bi beyaz saat buldum.üzerindeki swarovskiler olsa mı olmasa mı bilemedim.ama kayışından eminim,işte tam istediğim gibi.

yine ebay'im geldi sanırım:)Guess'leri orada daha uygun gördükçe burada Guess mağazasının önünden bile geçesim gelmiyor.

7 yorum:

  1. benim saatimi oneririm sana: http://lifewithhk.blogspot.com/2009/08/mutluyuuuummmmm-yeni-toy-watch-ummmm.html

    burada da saatimle ilgili tum yazılarım var: http://lifewithhk.blogspot.com/search/label/toy%20watch

    umarm yardımcı olur :)

    YanıtlaSil
  2. cnm kesınlıkle burdakı guess magazalarından bırsey almak can sıkıcı oluyor. ben anneme bu yaz yenı sezondan canta aldım 110 dolara amerıkadan. gecen hafta aynısını gene yenı sezon guesste gorduk istanbulda 329 tldi arada 2 katı fark var yani.

    YanıtlaSil
  3. canım saat&saat'te çok güzel modeller var, bunun aynısının taşsızı escape marka var. Bir de geçen gün markafoni de çok güzel bir indirim vardı. 59,90'a arkadaşım aldı. Nerden biliyorum ben de taktım bir ara beyaz saatlere ama birden hevesim kaçtı. Bu arada Sirkeci'de saatçilerin olduğu yerde her yer beyaz saat. Güzel indirim yapıyorlar Guess'te. Bizim eşimle bütün saatlerimiz guess nerdeyse hep ordan iyi fiyata aldık.

    YanıtlaSil
  4. geçen hfta NY'da baktığım saatlerden biriydi güzel fakat porselen kayışından dolayı ağır bir saat haberin olsun. Ben DKNY dan aldım onun kayısı gayet hafif bilgine

    YanıtlaSil
  5. ben de şu toywatch ları seviyorum bu ara ama pahalı ya

    YanıtlaSil
  6. hellokitty,gözüm var zaten toy watch'ta:)

    defne kızın anası,taşlı da güzel be:)

    hande,guess bence ebayden alınır:)

    missreds diary,saatte ben de guess derim.sirkeci'den almadım hiç,uygun odugunu söylüyolar,bakmak lazım.

    burcu,gezdin geldin ne güzel NY:)daha cok foto istiyoruz:) agır bi saate benziy evet ama alışkınım,şimdiki saatim de agır.

    deyda,ona buna para savurmasak alırız da bi toywatch.kendi adıma konuşayım yani:)

    YanıtlaSil

hadi sen de yaz fikrini!