15 Şubat 2010 Pazartesi

kıpır kıpır

bebişim,sen bu satırları okuyacak kıvama geldiğinde eğer hala bu blog duruyo olursa dinle bakalım yaptıklarını:) ilk önce kendimden başlıyım,çünkü suçlu olan benim:) hayatımın en iştahlı dönemini yaşıyorum.önceden whopper menü'yü bitiremez,iskender edikleri zaman ıyyy derdim,midem bulanırdı.ama,ama şimdi!canım whopper çekiyo,iskender yicem diyerek milleti kebaçıya sokuyorum,yetmiyo üstüne karışık tatlı tabağı yiyorum.canım ne çekse diye oturup düşünüyorum.çok da düşünceliyim,karpuz-kiraz istemeyeyim diyorum:) elma,ananas,waffle filan yemek istiyorum:)masrafsızım yani.ya büyükada'ya gittik desem arkadaşa,e göster bakalım fotoları dese rezil olcam,ispat edemicem gittiğimizi.çünkü fotoların %85'i yemek yerken çekilmiş fotolar.bikaç tane manzara çekmişim sadece:)baksanıza bana: 2.fotoda 10 dilim ekmek yemenin verdiği haz:)


e işte bebişim,bu kadar ye ye,noldu,sen çıldırdın artık sonunda.dün akşamdan beri break dansı yapıyosun resmen.poponun üstünde dönüyosun,kafanın üstünde dönüyosun,tekmeler savuruyosun:) yerin dar gelmeye başladı.az kaldı sabret,4-5 hafta kaldı,özgürlüğüne kavuşacaksın:) aman sakın erken geleyim deme,müsait değiliz,evde yokuz vs..

13 yorum:

  1. annelerin en güzeli :) ne güzel bi yazı olmu$ :) canım ne cekse diye dü$ünüyo yaa cok güldüm :) Allah saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin :)

    YanıtlaSil
  2. bu arada hala cok güzel ve zarifsin :) annelik yakı$mı$ sana :)

    YanıtlaSil
  3. saol canım(utangaç smiley)
    ya napıyım eziyet etmeyeyim eşime tuhaf şeyler isteyerek:) ama nazlanmak da gerekiyo sanırım bazen:)

    YanıtlaSil
  4. Çok güzel görünüyorsun canım, ayy şimdi bende kendimi böyle hamile olarak hayal ettim ve yüzümde bir gülümseme oluştu :)

    YanıtlaSil
  5. Hamilelik çokkkk yakışmış, çok cici bir annecik olmuşsun. Yediklerin Cerencik'e yarıyor, afiyet şeker olsun Ceren'e:)

    YanıtlaSil
  6. allah nazarlardan saklasın canım cok güsel ve zarif gözüküosun:)

    YanıtlaSil
  7. çok şekersin ya, afiyet bal şeker olsun yarasın bebişe de.. :)

    YanıtlaSil
  8. cqueencim,inşallah Allah sana da nasip etsin hayırlısıyla.

    jadecim saol canım,yarıyo maşallah yediklerimiz:)

    sochic,cecilia teşekkürler güzel sözleriniz için:*

    YanıtlaSil
  9. Çok güzel bir anne adayısınız bence bebeğiniz de çok şanslı olucak:)maşallah yaaa allah nazarlardan korusn..

    YanıtlaSil
  10. ben de acaba içeriden "yeter artık anne yeme, tatlı- tuzlu hepsi birbirine karıştı amma da midesizsin" diyor mu diye düşünüyorum. Çok az kaldı ama izlediğim bloglar içinde bebişine en önce kavuşacak sensin sanırım, allah hepimizin yardımcısı olsun.

    YanıtlaSil
  11. bol bol enerji oluyo onlara boşver yiyelim güzelleşelim:))

    YanıtlaSil
  12. millet ben ve emre oluyoruzz:PP))

    YanıtlaSil
  13. heheh,kusura bakma kaba mı olmuş millet derken:))

    YanıtlaSil

hadi sen de yaz fikrini!