19 Şubat 2010 Cuma

keyifli bir günden seçmeceler..



bugünü Eminönü'ne ayırmıştım ama sabah acaba gitmesem mi diye düşünüyodum.baktım poh poh perisi de Eminönüyle ilgili bi post yazmış,e hava da çok güzel,hadi kalk çoko gidelim dedim.iyi ki de gitmişim.günlük güneşlik bir hava,sakin bir Eminönü,uygun fiyatlar..gerçekten çok keyifli bir gündü.mısır çarşısından lohusa şerbeti için şeker aldım.hiç aklımda yoktu lohusa şerbeti yapmak.yapmasını bilmiyorum,yapmayı düşünmüyordum da.e hadi o kadar özendim bari şerbeti de yapalım bari dedim.ay bi de bardağı varmış bunun.uff normal bardakta ikram etsek n'olur?

neyse efendim,ordan çıktım hazır bebek şekeri araştırmaya..hazır alayım dedim,neymiş sipariş verip bi de ayrıca almaya gelecekmişim başka bi gün.yok canım kalsın.10 kere gelip gidemem,bugün halletmem lazım tüm işlerimi.neyse,aralardan bi yerlerden labirent gibi bi dükkana girdim.anaaam o kadar ucuz ki,diğer yerlerin yarı fiyatına.50 tl gibi komik bi rakamla tüm ihtiyaçlarımı,oda süslemelerini filan aldım.yüzümde bi gülümsemeyle eşimi arayıp ne kadar ekonomik bi model oldugumu haber verdim:))

e bi de havuzlu hana girelim di mi:) pek sevemedim burayı ama napayım peluş battaniye almam lazımdı.iyi ki linens'teki begendiğim battaniyeyi almamışım.daha güzelini 1/3 fiyatına aldım!!

çok keyifli bi gündü benim için.tabi en büyük etken havanın güzel olmasıydı.bi de tatilde olmak tabi.uff ya çalışmamak ne güzel bişi.keşke çalışmamak gibi bi lüksüm olsa!!istediğim saatte kalkıyorum,pinekliyorum sabahları,gezip tozuyorum..sınav kagıdı oku,sabahın köründe kalk,laf anlat sıpalara,Allahım ne stresliymiş o günler ya.insan görmek istemiyorum biliyo musunuz?ben ki metropol hayatını çok seven,hareketli,tatil yörelerinde sıkılan bi tip olaraktan bu aralar yalnız kalmak istiyorum ve de yalnızlıktan çok hoşlanıyorum.kendimle konuşuyorum,olacakları düşünüyorum,kafa dinliyorum.

9 yorum:

  1. ilerde dinleyemeyecegin kafalar için enerji topluyorsundur belki de :))
    cicilerini çok merak ettim cnm umarım en kısa zamanda paylaşırsın bizle de..güle güle kullanın ceren hanımla:)

    YanıtlaSil
  2. Cicilerinizi güle güle kullanın :)
    bende çok merak ediyorum şu havuzlu hanı,hamileyken o kadar gitmek istedim bir türlü nasip olmadı.

    YanıtlaSil
  3. Benim de Eminönü'ne gitmem lazım, bütün bunları duyup alışveriş merkezlerinde kazıklanamam:))Sanırım son dakikaya kadar eksiklerimiz tamamlanamayacak, bir oh be diyemicem, her şey hafta sonuna kalınca böyle oluyor, yarın ki fuardan da ümitliyim, ıvır zıvırları halledebilirsem ne mutlu bana. Çalışmamak olayına gelince ben de çalışmak istemiyorum, kafamı dinlemek istiyorum.

    YanıtlaSil
  4. cicibebecim,haftasonu şekerini(daha doğrusu lavanta koyucam içine) yapayım,sepetini süsliyim,ekliyim canım:)

    bir avuçhayat,ay yok canım ya,bi numara yok havuzlu handa.ben sevmiyorum pek.eminönünün sokakları daha güzel..

    missredcim,linenste 50 tl battaniye ben aldım 20 tl'ye!dikkat ederim kaliteye,ucuz olsun diye kasmam ama aynı kalite işte!!eksikler hiç bitmez canım,takma kafana.acil ihtiyaçlar alınsın,gerisi sonra da alınır.sen fuardan hallet ıvır zıvırı.hatta elinde listeyle git,yoksa unutuluyo.ben bugün öyle yaptım.

    YanıtlaSil
  5. Eminönü harika bir yer. Sürekli gidilecek bir yer değil ama arada gidilmesi gerek. Ben neler aldım neler:) Hem de dediğin gibi canım piyasa fiyatının neredeyse yarısının altına. Mesela nikah masamızada beyaz peluş olacak diye tutturmuştum 1 metre peluşu 5tl'ye almıştım. Bir organizasyon firması ise 30 tl demişti :/

    YanıtlaSil
  6. ne güzell olmuşşş ne keyiflii...

    ama bebek şekerleri için bon bon butiğe bakmanı tavsiye ederim..handecimiz çok tatlı şeyler yapıyor...

    YanıtlaSil
  7. ay çok ciciş ben geldim yazısıııııı:)

    YanıtlaSil
  8. jadecim,ben de otriş aldım 3 tl ye.sepetini süsledim.

    pofidikçim bakiim hemen:)

    gizemelcim,o yazıyı da azcık otrişle süsleyip kapısına asıcam.kapı süsü almadım,çok abartılıydı hepsi..

    YanıtlaSil
  9. inek sever birini bulduğuma bende çok sevindim...şu eminönü meselesine gelince ilk fırsatta istanbula gelinecek, eminönü gezilecek

    YanıtlaSil

hadi sen de yaz fikrini!