22 Şubat 2010 Pazartesi

hamiledir,ne yapsa yeridir!


portakal,bildiğiniz portakal!canım nasıl çekiyo anlatamam.oturup 4-5 tane yiyip anca rahatlıyorum.bi ara mandalinaya takmıştım,hergün 2-3 kilo yiyodum.şimdi yeni moda portakal:) mesela sabaha karşı 5'te uyanıp portakaaaall diye sayıklıyorum.karanlıktan korktugum için kalkıp yiyemedim:)sabahı zor ettim:)

aynalara küstüm bu ara.bakmayı istemiyorum.çünkü kendimi tanıyamıyorum.yüzüm balon gibi şişti.gıdım çıktı.teyze gibi hissediyorum kendimi.eski çıtır hallerimi özledim:)
aynaya bakmıyorum dedim ya,dün avm'de lavaboda üstümü düzeltiyodum,arkama bi döndüm aman Allahım kocaman bir popo!hemen olay mahallini terkettim.

elimde sürekli listeyle geziyorum.eksik neler var diye.size söyliyim bu hormonlar iyice zırvaladı.eve iyice düşkünleşiyosunuz.ay perdem şöyle olsun,şuraya yeni halı alalım.tencereleri yenileyeyim.havlu alayım.ne yani,niye bu hazırlık?sanki dogumdan sonra kraliyet ailesini ağırlıcaz evde,herşey eksiksiz olacak illaki.ev tertemiz olacak.e tamam derleyip toplayıp gittim doguma,döndüğümde aynı manzarayı bulamıcam ki,niye bu kadar uğraş?

8 yorum:

  1. Çok şekersin yaa:) Ekşi erkek derler diye girmiyim sabah sabah:))
    Ama vitamin enerji deposu fıttırık olcak gelen prensess hehe sağlık inşallahh!

    YanıtlaSil
  2. zaten karnımı gören aynı erkek bebek göbeği diyo,sivriymiş karnım:)

    canım bizde ye ekşiyi doğur ayşeyi derler,ye tatlıyı dogur atlıyı:)

    YanıtlaSil
  3. Bütün bu hazırlıkları bende çok saçma bulmuştum. Ama deli gibi hazırlanmıştım. Ama inanın yaptığınız hazırlıkları gözünüz görmüyor bilr. Ev kalabalık oluyor, siz bebekli bir dünyaya alışmaya çalışıyorsunuz, emzirme, alt değiştirme, gaz çıkarma bide sizin hormonlar pik yapıyor bu dönemde. Her şey, herkes batıyor. Çok hazırlanmamanı tavsiye ederim bu nedenle. Herşeyi sağlıkla yaşamanı da ayrıca dilerim.

    YanıtlaSil
  4. çokoprednsescim öncelikle bol bol ye portakalı bebeiş doğduktan sonra yasssak :) çünkü gaz yapıyor :)

    ikinci olarak da ben de doğuma haftalar kala halı, perde, ıvır zıvır bir sürü şey değiştirmiştim, tüm hamilelerde öyle olurmuş evi bebeğe hazırlarmışsın...

    YanıtlaSil
  5. ay zühracım en büyük üzüntüm o zaten,şimdi bu kadar koşuştur ev için bebek doğduktan sonra etrafı b.k götürsün:)

    pericim,taktım ev eşyalarına ya.yeniledim biçok şeyi.şimdi de salonun perdesinin pilesine takık durumdayım.Allahım aklıma mukayyet ol:)

    YanıtlaSil
  6. ayy aynı bennn.. herşeyi elden geçiriyorum. sanki doğum sonrası hayat duracak ben hiçbirşeye fırsat bulamayacagım gibi geliyor :)

    YanıtlaSil
  7. hormonlar hormonlar,bizim bi suçumuz yok:))

    YanıtlaSil
  8. ben bol bol ekşi yemiştim, şimdi bir oğlum var .)) evi de değiştirdim koltuk, perde vs..ama gerçekten hamilelik günleri de özel günler, özlüyorum arada..bebekle yaşama hazır olun hiçbirşey eskisi gibi olmayacak diyorlar ya..malesef doğru .)

    YanıtlaSil

hadi sen de yaz fikrini!