20 Şubat 2011 Pazar

pisi pisikopatım

   


kardeşim 1-2 yaşındayken ortaokuldaydım ben de.12-13 yaşlarındayım yani..bi oyuncak sepeti vardı,oyuncaklarıyla oynadıktan sonra ben hemen toplardım ortalıkta dağınıklık olmasın diye.ama o n'apardı?tam oyuncak sepetinin yanından geçerken devirirdi inadına,hiç bişi olmamış gibi yoluna devam ederdi.bense külkedisi misali tekrar toplardım oyuncakları.





bu huyum böyle geldi böyle gidiyor.her yer kitap gibi olmalı,çekmeceler,dolap içleri muntazam bi şekilde yerleşmiş olmalı.e çocuk olunca haliyle daha gevşek davranıyorsunuz.en azından keşfetmeyi öğrensin diye ses çıkarmıyorum etrafı karıştırıp dağıtmasına.ama içim içimi yemiyor değil.





odasını topluyorum mesela orta yerdeki kıyafetlerini filan.o sırada hemen başlıyor dolabındaki ayakkabıları indirmeye.işi bitince bez kısmına geçiyor.ben başlıyorum ayakkabılarını tekrar dolabına dizmeye..bezleri indirince geçiyor çekmecelere.tabi ben de başlıyorum bezleri tekrar eskisi gibi yan yana düzenli bi şekilde rafa dizmeye..

bu böyle devam ediyo o dağıtıyo ben topluyorum o dağıtıyor ben topluyorum.aslında hiç toplamasam bakın bu olay çözülecek:)

11 yorum:

  1. Kolay gelsinn , ne diyeyim bilemedim...Dağıtmak en büyük zevkleri anlaşılan , toplamak da bizim en büyük zevkimiz galiba...Ne kadar dağıtırlarsa dağıtsınlar çok tatlılar :)

    YanıtlaSil
  2. Bizim evdeki görüntülerin aynısı:)) Bazen ben de bıraksam ipin ucunu onlarda rahat edecek bende diye düşünüyorum ama bırakırsak en fazla bir gün sonra evde ayak basacak yer bulamayız galiba:)

    YanıtlaSil
  3. bu bebeklerin hepsi mi aynı yahu, benim yeğenim de 11 ay 14 günlük tıpkı aynısı, tek tek ıslak mendilleri çıkartır, annesi geri koymaya çalışır, dolabıma gelir kıyafetlerimi çıkarmaya çalışır, ama çok da sevimliler doğrusu, Allah kolaylıklar versin.

    YanıtlaSil
  4. ben de bezleri salondan topluyorum çok yorucu yahuuuu:)

    YanıtlaSil
  5. bencede bırakın dağınık kalsın;)
    O popodan ısırmak istiyorum.

    YanıtlaSil
  6. Çoook şirin amaa, bilmem henüz başıma gelmedi diye midir, buradan bakınca dağıtsın nolucak yerim o parmakları demek geliyor... :)))

    YanıtlaSil
  7. :))))))))))))
    bizim bezler de genelde bu halde :)) bez kutusunu boşaltıyor, oyuncakları raftan indiriyor, dolabındaki kıyafetleri boşaltıyor. Herşey yerde olunca mutlu oluyorlar :))

    YanıtlaSil
  8. off aynı işkence bizim evde de var,bezlere özel bi zaafı var ben paketten çıkarmasam da kızım bi şekilde açıp dağıtıyo :)

    bezlerden sonra da sıra çekmecelerine boşaltmaya arkasından da odasındakileri salona taşımaya başlıyor :)

    bende bir iki gün boşverip toplamayayım dedim ama öyle bırakınca toplaması bin kat daha zor oluyor dogrusu, özellikle biri gelicekse vakit yetmiyor :)

    YanıtlaSil
  9. hepsi aynı,o yüzden dert yanmama gerek yok:))öyle öyle öğrenecekler,biz de zamanla daha rahat olmayı öğrenicez:)

    YanıtlaSil
  10. Kendi adıma konuşayım çok aşama kaydettim! Artık günde 1 kez yattıktan sonra topluyorum :)
    Ne yaptın bakıcı işini aklım sende. Çok uzağız bulduklarım senin işe yaramıyor :(

    YanıtlaSil
  11. Merhaba ;

    ne kadaaar tanıdık bir manzaraaa :)

    Büyüdükçe, daha yukarı uzandıkça evinizin dokunulmazlığına da göz dikecek :)))

    Allah bağışlasın çok ama çok tatlı bir Çokoprenses..

    YanıtlaSil

hadi sen de yaz fikrini!