9 Şubat 2011 Çarşamba

baby memory prints


uzun zamandır alayım mı almayayım mı diye düşünüyordum.biraz geç oldu ama taa 10.ayda anca almaya karar verdik.bikaç çeşidi var bunların.biz masa üstünde de kullanılabilecek olanından seçtik.bi tarafa resim konacaktı aslında ama biz hamuru ikiye bölerek el ve ayak izlerini koyduk.ayak izi çıkarmak kolay ama el izi çok zor.akşam 20 kez filan denemişizdir.en son artık bugün uyurken el izini aldım,tam istediğim gibi olmadı ama yine de.

bence bir çocuğa bırakabilecek en güzel bebeklik hatırası.

13 yorum:

  1. çok güzel düşünülmüş bişey bu, kesinlikle harika bi anı olur :)

    YanıtlaSil
  2. Ay ben onun ellerini de ayaklarını da yerim:) Ya neler çıkarıyorlar akla hayale gelmez:) Bir de hamileyken karnının şablonunu çıkaranlar varmış alçıdan...O bana biraz garip gelmişti ama bu el, ayak izi şeysini tuttum:)))))

    YanıtlaSil
  3. süper fikir bence:)annemlere gittiğimizde oğlum elini ıslatıp evin duvarına el izini çıkartmıştı annemde aşırı titiz olmasına rağmen burayı silmem kalsın demişti.o anı hatırlattı bana :)

    YanıtlaSil
  4. çok cici olmuş,ayak izine bayıldım...

    YanıtlaSil
  5. bundan bende almıştım aylar önce eşimle yapalım dedik kızımın eli ve ayağı çok büyük geldi ve çıkmadı zamanını çok geçirmişiz halbuki 8 aylık falandı yani geç kalmadan yapmışsınız çok şirin:))

    YanıtlaSil
  6. süper olmuş! bende parmak boyası ile ayak izini aldım kızımın. El izini almayı başaramadım ne yazıkki :/ çok güzel bir hatıra!

    YanıtlaSil
  7. Ne hoş bir fikirmiş.Ne güzel hatıra olarak el izini falan saklamak.Biz kızım için geç kaldık ama siz iyi ki alıp uygulamışsınız:)))

    YanıtlaSil
  8. Çok hoş bir fikir, gerçekten de, ben de aklımdaki listeye yazdım bile... :)

    YanıtlaSil
  9. süper olmuş..
    aynından bizdede var bu minik el ve ayağın:-))biz 2,5 aylıkken aldık ölçüsünü..ama elinin izini çıkaramadık hamur çok sert olduğu için birazda canını yakmayalım diye uğraşmadık..bir kaç parmak izi çıktı onuda saklıyorum:-)

    YanıtlaSil
  10. cecilia,evet cok hoş bi anı olur inşallah Ceren'e.

    lysisscim,nerde saklanacak ya o kadar kocaman alçı:))

    aliye,camdaki el izi bile duygulandırabiliyo beni,annen haklı.

    sümeyyecim,ayak izi iyi oldu da el izini başaramadık:)

    lal,çok ii yapmışsın,ii fikir:)

    YanıtlaSil
  11. ladybird,saol.

    sihirli günce,bi kağıda elini çizerek filan da bi iz alabilirsin:)

    sihem,aklında bulunsun.daha ne yenilikler var.

    seda,evet cok zor ya el izini çıkarmak.

    YanıtlaSil
  12. oyyy kıyamam uyurken he :)
    çok cici olmuş.. tesadüf böyle bişey herhalde.. el izi çıkarma falan diye arattırırken blogunuzla karşılaştım.. :) ben de beklerim.. ;)

    YanıtlaSil

hadi sen de yaz fikrini!