21 Kasım 2011 Pazartesi

Kitap fuarından...

  Bu sene kitap fuarına yine öğrencilerle gittik.Neyseki benim öğrenciler kazık kadar da benle gezmek istemiyorlar,kendileri takılıyorlar.Ben de çocuklu arkadaşlarımla çocuk kitapları bölümünde rahat rahat dolaşabildim böylelikle.

İlk işim Doğan Egmont standına uğramak oldu,çünkü geçen sene aldığım kitaplardan çok memnun kalmıştım.Hello kitty hastalığı ana-kız bizi vurduğundan hemen atladım:




Bu aralar çıkartmalara çok meraklı Ceren.Sadece çıkartmaları yerleştirdik ve kitabın işi bitti malesef:))


Bu iki kitabı da bikaç ay sonra çıkarırım demiştim ama Ceren'in eline vermiş bulundum.Süper olmasa da güzeller işte...






Bu dokun ve hisset kitabını aldım bi de.Sanırım bu kitapla ilgilenecek yaşı geçmişiz biz biraz.Ayyy diye seviyo içindeki kuzuyu,tavşanı filan.Çok hoş bi kitap.Ancak 6-18 ay daha uygun gibi:)



  
İşte bu 3 boyutlu kitap bi şahane.Çamlıca çocuk yayınlarını ilk kez duydum.İnternetteki fiyatını görünce %50 indirimli aldığımı farkettim!İçinde hareketli sayfalar var,açılıp kapanan çiçekler,kanat çırpan kelebekler,sallanan baykuş...Ceren bayıldı buna.

  3 gün filan oldu Ceren'e bunları alalı,ilk kitap yırtıldı,bu 3 boyutlu kitabın parçalarını kopardı filan.Napalım,çocuk di mi böyle öğrenecek:)

6 yorum:

  1. hello kitty'nin ailesi olduğunu da öğrenmiş oldum. =)

    YanıtlaSil
  2. Ayyyy ay kitaplar
    Sorma walla
    Nerde bir kitap bulsa getirir okuma okuma diye adeta ültimatom verir bizim cadı da:)

    YanıtlaSil
  3. Geçen gün Begüm'e hello kitty'li bir kitap aldım,arkasında fiyat etiketi yoktu kasada adam 35 lira diyince geri de veremedim:) Kitabın sayfalarında açılan kapanan yerler vardı, daha eline verdiğim ilk saatte Begüm bir tanesini kopardı. Öyle bir kızmışım ki bir daha hiçbir kitaba zarar vermedi Begüm. Sonra 3.5 liralık bir kitap buldum, serisinden de bir kaç tane aldım. Çağlar arkadaş ediniyor, Elif Doktora gidiyor gibi. Şimdi onların sayfaları çok ince olmasına rağmen hiç zarar vermiyor. Bir de geçen gün o kopardığı kitabın kopmuş kısmıyla babasına "kopardı, kopardı" diyip durdu. Umut kim kopardı? dedi. Begüm "anneee" dedi. Bak yalancıya ya :))))

    YanıtlaSil
  4. Ceren maşallah nasıl çirkin bir şey öyle annesi :) Yazdıklarınız da bir çok anneyi bilgilendirecek hem de annelere örnek olacak cinsten :)

    YanıtlaSil
  5. esra,kardeşi nenesi dedesi tümünü öğreniyosun:))

    damla,ne güzel okuma alışkanlığı edinmiş olması yağmur'un!

    missred,amanın 35 tl mi,almam hiç kusura bakmasın:))ben de öyle bi kitap aldım,şimdi paramparça:)

    daydoo,teşekkürler:)

    YanıtlaSil
  6. saglam kalsa sasardim, 5 gun iyi dayanmis yine :P

    YanıtlaSil

hadi sen de yaz fikrini!