18 Nisan 2011 Pazartesi

MAC mineralize spf15 fondoten


Cilt makyajı yapmayı hiç sevmem.fondoten yapış yapış gelir bana,yüzümde bir ağırlık gibi.pudra ise ne bileyim yüzde çok belli oluyo gibi geliyor o toz hali.

şimdiye kadar adam akıllı bi ürün bulamadım.muhabbet aralarında ne gerek var kullanmana,gereksiz yere cildini yorma tarzı konuşmalardan şimdiye kadar denediğim her ürün dibini göremeden bozuldu ve çöpe gitti.yanarım yanarım en çok MAC'den aldığım devasa boy face&body fondotene yanarım:(


                                                     


ama  Cbell'in blogunda MAC mineral fondotenden çok memnun kaldığını,hatta ilk kez bi ürünün dibini gördüğünü okuyunca işte bu! dedim.hemen aldım ve kullanmaya başladım.

compact yapıda olduğu için hani dengeli dağıtabilir miyim,becerebilir miyim diye korkuyordum.ama öyle maske gibi duran,yüzü ağırlaştıran bi ürün değil.çok rahat sürülüyor ve dağılıyor.renkli nemlendirici veya en hafif fondotenlerden face&body'de bile bu hafifliği bu doğallığı yaşamamıştım.



dün tüm gün evde sürüp sürüp  yaa bu belli olmuyor hiç yüzümde,hiç anlaşılmıyor diye kulp bulurken hadi dedim bi allık bi ruj filan süreyim de öyle göreyim.Aman Allahım allığın duruşu bile değişti yanağımda:)makyaj tamamlanmış oldu,yıllardır bunu bekliyormuşum ben meğer:)

daha kapatıcı,daha ağır ürün arayanların ihtiyacını karşılamayabilir.daha çok,cildinde sorun olmayıp da renk farklılıklarını dengelemek isteyenler için ideal bir ürün.15 koruma faktörlü ve de mineral olmasıyla gönülleri fethediyor:)

6 yorum:

  1. bende fondöten yada pudra kullanamayalardanım geçenlerde body shop'dan aldım bir ürün ve bende ondan çok memmnun kaldım.

    Güle güle kullan..

    YanıtlaSil
  2. Bu ürünü ben de almayı düşünüyordum, yalnız çokocum sen nasıl uyguluyorsun cildine? mac'in bu tip fondötenler için 130 numaralı bir fırçası var. Fırça mı daha iyi oluyor yoksa sünger mi?

    YanıtlaSil
  3. iş gereğiyle eskiden çok kullanırdım makyaj ürünlerini ama şimdi yapasım bile yok bir göz kalemi bir parlatıcı doğallık :)

    YanıtlaSil
  4. nalan,hangi ürününü aldın body shop'un?

    lucycim fırça almadım,süngeriyle sürüyorum.

    çocukça yaşamak,öyle makyaj zor geliyo kimi zaman ama yapmak lazım iyi hissetmek için:)

    YanıtlaSil
  5. sema,tembel miyim?:)yogunum desem.19 günde 8 post gayet iyi,ortalama 2,5 günde bir post:)ceren postlarına ara verdim evet ama tam gaz gelecek Ceren.

    YanıtlaSil
  6. merhaba, ben 1 seneden fazladır kullanıyorum harika bir ürün FAKAT fırçayla kullandığınızda süngerde olan etkiyi göstermiyor ve sünger le kullanınca da hemen 1 ayda bitiyor.. Ama Çokoprensesin dediği gibi inınılmaz güzel, yüzünüze hiçbir ağırlık bırakmıyor ve acaip doğal görünüyor..şiddetle tavsiye ederim..

    YanıtlaSil

hadi sen de yaz fikrini!