21 Nisan 2011 Perşembe

cerenlihayatmutluhayat.com

içimizde nedensiz bi mutluluk var.aslında nedensiz kelimesi saçma.mutlu olmak için sebep çoookkkk.artık daha çok şey paylaşıyoruz büyüdükçe.sürekli dipdibeyiz,yanıbaşımdan ayrılmıyor,belki bu yüzden hala yürümüyor:) dizime başını yaslıyor.sarılıyor,öpmem için yanağını uzatıyor,o misss gibi kokusu dünyalara bedel.

bakın size öpücük atıyor Ceren.kıyafetindeki trendleri yakalama çabasına bakar mısınız?color block trendine tam anlamıyla uyuyor.





bayılıyor yuvarlanmaya.yumuşak bişi görmesin,hemen atlıyor üstüne.tabi kimi zaman ufak kazalar olmuyor değil.o ağlıyor ama gülmemek için kendimi zor tutuyorum o anlarda.




tokasını saçına,ayakkabısını ayağına,montunu üstüne giymeye çalışıyor.komiklik bile yapıyor.küçük bi kova var,ayağına takıyor,gülüyor,güldürüyor.




gülmek için bahane arıyor.böhh desen bile kıkırdıyor.




dolapları boşaltmak mı,oooo en sevdiği oyun.




o an orada olmaması gerektiğinin de bilincinde.




ama tüm sevimliliği ile kendini affettiriyor.




kaç yaşındasın? diye sorunca,eliyle 1 yapıyo.işte o an tam ısırmalık.




tam bir sosyal kelebek.biraz yabancılasa n'olur?




tam bir kitap kurdu.yoruluyorum artık ona kitaptakileri anlatmaktan.usanmıyor sıkılmıyor dinlemekten.sonra o da bana anlatmaya çalışıyor,yemek yiyen çocuğu görüp mamma diyor,okula giden çocuğu görüp baybay yapıyor.




kendince kelimeleri var.işte size cerence bikaç sözcük:
tış=kuş     töot=top    dogga=toka    göş=göz   ağya=hayır      fıss=parfüm


ama en güzel de ann-ne diyor.öyle bi içten,öyle bi insanın içini parçalayan cinsten anlatamam.






18 yorum:

  1. öyle deme annesi bizim ki şurda 3-4 aydır herkesi yabancılıyor o daha zor inan.bir yere gidiyorum resmen tepemde kimseyle yüzyüxe bile gelmiyor zor durumda kalıyorum.gittiğimz yerde montlarımızı çıkarmadan öylece yapışık şekilde oturup duruyoruz:(
    resimlere bayıldım:)

    YanıtlaSil
  2. Bu post harika olmuş cıvıl cıvıl fotograflar,içten Ceren ise tam ıssırmalık pardon annesi öpülmelik :)) Sağlık diliyorum Sevgi diliyorum Ve kocaaamaaan Maşallah diyorum ;)

    YanıtlaSil
  3. çok güzeller çok tatlılar öyle olmasa bunca haylazlığa katlanılmaz sen dur bunlar ii günlerin.. daha ne yaramazlıklar olacak ama yinede sevimliler.

    YanıtlaSil
  4. Tam prenses olmuş bu şeker 41 kere maşallah annesi benim yerime de bol bol öp annesi:)

    YanıtlaSil
  5. prensese bak ya nasıl tatlı:)saçları da pek bi havalı ceren hanımın:) maşallah yaa her geçen gün daha bi yemelik oluyor bence küçük hanım

    YanıtlaSil
  6. Çok şeker, harika fotolar

    YanıtlaSil
  7. Ah yerim seni Cerenişko!Nasıl tatlı ya!Maşallah!Saçlar da çok hoş karman çorman!

    YanıtlaSil
  8. Büyüdükçe güzelleşmiş küçük hanım ya.Bayıldım bayıldım maşallah.Nedense hep kokoşsal kelimeler öğrenmiş.Geleceğin süslüsü desek doğru olur herhalde :)))))

    YanıtlaSil
  9. ceren,saçlarına bayıldım.kırmızıda çoook yakışmış

    YanıtlaSil
  10. sezobigo,bizimki acaip derecede sıcakkanlı,büyüdükçe öğretmek lazım yabancılamayı:))

    tugba,ısırabilirsin:)

    ugurlu gelecek,o sevimlilikleri olmasa zaten..

    ikizannesi,saol öperim:)

    sochic,saçlar valla acaip oldu,bonus:)

    lucy,kitapkurdu saol canım.

    gökçe ablası,aa çirkin miydi kızım:)))

    aliye saol:)

    YanıtlaSil
  11. bende şu dolabı önündeki fotolarına (özellikle ayakkabılarına da)bayıldım. Bir ne giysem postu çıkaracak gibi bu tatlı ve cadı kız.

    YanıtlaSil
  12. Çok özledim ama ben ya minik kuzuyu..Maşallah ona...Tam da dediğin gibi sosyal sevgi kelebeği, güleç suratlı prenses...Pozitif enerji yayıyor etrafına..Bir gülücüğü insana tüm dertlerini unutturacak güçte...Gün geçtikçe de daha tatlı oluyor.Maşallah Ceren'ime.Annesi büyüyünce seni geçecek güzellikte, demedi deme:)

    YanıtlaSil
  13. ben çok duygulandım bu satırları okurken heleki ann ne diyişini öyle güzel anlatmışsınızki,belkiide böyle bir güzelliğe hasret olduğumdandır bilemiyorum ama gözyaşlarımı tutamıyorum.ne büyük bir güzellik ne büyük bir mutluluk ...

    YanıtlaSil
  14. denizcim,bayılıyo dolap karıştırmaya,ayakkabılarını alıp giymeye çalışıyo filan:)

    lysisscim,özlem evet olacak ama alışacaksın çok çabuk oraya,sanki hiç burda yaşamamışsın gibi olacak.biz de seni çok özledik,italyanın tadını çıkar:)

    adsız arkadaş,ben de bilirim o hasretin ne demek oldugunu,bebek görmek istemez bile insan,yaralar çünkü her bebek.Allahım sana da nasip etsin inşallah,bol bol dua et ve de etrafındakilere ettir,imtihan dünyası derler ya,çok inanıyorum ona,herkes bişeyle sınanıyor.

    YanıtlaSil
  15. çok tatlısın ceren çokkk

    YanıtlaSil
  16. blog cok şırın ama annesı prensesın daha şirin:)benımde 4 guzel melegım var:)hemen senı ızlemey aldım.umarım sıksık gorusuruz sevgıler..

    YanıtlaSil
  17. ceren çoook güzel, bayıldım bayıldım :)

    YanıtlaSil
  18. feyza,saol,buğlem de cook tatlı:)

    marifet ellerimizde,maşallah ne güzel 4 tane:)Allah bagıslasın.

    teşekkür ederiz sevda.

    YanıtlaSil

hadi sen de yaz fikrini!