14 Kasım 2010 Pazar

Ceren 8 aylık

                             


ya ben Cerenle birlikte iyice hellokittyci oldum.hangimiz daha çocuğuz?o büyüyor,bense gençleşiyorum.





bebeklikten hafiften çıkmaya başladığının sinyalini veriyor artık Ceren.tutunup ayağa kalkıyor,dans ediyor,gel gel yapıyor.en komiği de 'gel gel' yapmanın suyunu çıkarmış olması.istemediği bişi olunca ağlarken 'gel gel' yapıyor:) tik halini aldı:)

bir yemek yiyişimiz var ki sormayın.ne üst baş kalıyor ne halı.zorladıkça üzülüyorum ama zorlamasam aç gezecek.baby tv imdadımıza yetişiyor öyle anlarda.evet,çocuğuma tv izletiyorum.uzmanlara burdan selam olsun.

6 yorum:

  1. oo ayağa kalkıyor mu ne güzel maşallah, yakında sıralar o zaman. Ya ben de arada baby tv açayım rahat edeyim diyorum ama digiturkden kaldırmışlar mı o kanalı anlayamadım, amacıma ulaşamadımm yani :) günde 10 dakikadan nolacak çokocum, ben bütün gün tv izlerdim çocukluğumda bak böyle oldum :P

    YanıtlaSil
  2. baak bu yazını da çalmışlar. abiyeelbiseler.net adlı site yazılarını çalmışş.. benm de bazı yazılarımı çalmış sitesine eklemişti. ben de ondan sonra, bütün resimlere blogumun adını yazmaya başlamıştım. bilgin olsun.. varsa bildiğin daha iyi bi yöntem bana yaz. iyi günler.

    YanıtlaSil
  3. Bebekler ne çabuk büyüyor gerçekten.Cerensiz gitmeye kalkarsam adlı yazını okurken ne kadar da büyümüş, kocaman kız olmuş demiştim.

    YanıtlaSil
  4. Ceren Hanım merhaba,

    Blogumu ziyaret edip mesaj bıraktığınız için teşekkür ederim. Fakat "off sizin bu yazınız da çalınmış!" şeklindeki ifadenizi anlayamadım. Blogumdaki yazıyı bir başka blogda mı gördünüz? Sabah yürüyüş sırasında ispinoz kuşlarına rastladığımı anlatan 4 satırlık bir yazıyı kim çalmış çok merak ettim.

    Selamlar,

    YanıtlaSil
  5. ben baby tvnin çok faydasını gördüm,duru acayip dilli oldu,vurdusu kırdısı olmayan tek şey,kesinlikle de eğitici,hem açık bile olsa devamlı izlemiyor ki,o bi ortam sağlıyor,duru bu arada keşifine devam ediyor,arada bakınıyor el çırpıyor falan,yolumuz iyi şekerim, çak;)))

    YanıtlaSil
  6. Ayşe; canım çok şanslısın böyle bi prensesin annesi olduğun için.. Maaşallah Allah nazarlardan saklasın Cerenciğimi..

    YanıtlaSil

hadi sen de yaz fikrini!