18 Ağustos 2010 Çarşamba

Dublin'e yolculuk var



3 hafta sonra İrlanda'ya gidiyoruz bi aksilik çıkmazsa.Eşimin İskoçya-İrlanda ve İngiltere'ye karşı bi ilgisi,bi hayranlığı var.Londra'ya uygun tarihlerde bilet bulamadığımız için Dublin'e gitmeye karar verdik.şu ara bilgisyar başına oturdukça nerede ne yenir,nereler gezilmeli araştırıyorum.



Cliffs of Moher turu ve Wicklow turu düşünüyoruz ayrıca.Moher,İrlanda'nın en doğusunda.Denizle yamaçlar birleşerek mükemmel bi görüntü oluşturuyorlar.Fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla:)Wicklow ise İrlanda'nın doğusunda,Dublin'le komşu.masalsı güzellikte bi doğaya sahip.PS I Love You filmini izlediyseniz,o filmin geçtiği muhit oluyo işte burası.Detayları hatırlayamadım,bi daha izleyeyim bari:)Bir de Leap Year izlenecek gitmeden önce.





Tarihini araştırıyorum,büyük patates kıtlığı,kanlı pazar,yok IRA :)

işin iginci,şu an bu postu hazırlarken telefonum çaldı ve sevgili müdürüm 12 Eylülde referandumda görevli olduğumu söyledi.O tarihlerde yurtdışında olacağımı söylediğimdeyse 'kimden izin aldın?' diye sordu!!Koskoca Milli Eğitim Müdürlüğünden izin almışım,vizemi bu izinle almışım.Hay Allah'ım gel de işe yüksek moralle başla!!

6 yorum:

  1. ceren de geliyor mu sizinle? geliyorsa ben de seni örnek alıp heveslenebilirim böyle gezilere, çook güzel görünüyor :)
    size iyi gezmeler, iyi eğlenmeler, müdürün de otursun kendi saysın oyları :P

    Peri

    YanıtlaSil
  2. dublin serin,bi de biz dere tepe gezeceğimiz için götürmüyoruzCeren'i.babannesi geliyo bakmaya.2-3 yaşından sonra gelmesi en uygun..

    YanıtlaSil
  3. Allah banada böle ilgileri olan koca nasip etsin geziyim onla:D
    www.swiftasdesire.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. ooooo, çok kıskandım :)) bol ol foto bekliyoruz :))

    YanıtlaSil
  5. hande inşallah:)
    şeker,bi gideyim,anında eklerim:)

    YanıtlaSil
  6. P.S I love you filmi; ağlamaktan kızaran tüm yüzleri İrlanda'ya hayran bırakmıştır herhalde...

    Sevgiler,
    www.ceylinolmez.com

    YanıtlaSil

hadi sen de yaz fikrini!