12 Mayıs 2010 Çarşamba

kısa kısa..

* bu plesantanın bana çektirdiği!ilk önce zamanından önce yaşlanıp besin geçişini yavaşlattı.sonra da vücudumdan tamamen ayrılmadı..her zamanki gibi geçer,biraz daha bekliyim,bişi olmaz demelerim işe yaramadı.bitmeyen lohusalık,kalan plesanta parçasındanmış.yarın operasyonla alınacak.yine anestezi:( jinekolog kuzenim doktor hatası diyor,sakın para verme diyor.hastane benden 650 tl istiyo utanmadan.sanırım yine her zamanki gibi hı diyip vericez.

* cumartesi sabah Bodrum'a gidiyoruz.Cerenimoyla ilk tatil.doktorumuz en rahat tatilimiz olacagını söyledi.emeklemeye ve ek gıdaya başladıgında daha zor olacagını söyledi.bu arada doktorla kanka olduk:) iki bayan bi araya gelirse konu ne olur,tabiki de alışveriş.nerden alışveriş yapıyoruz bebişlere falan filan:)çok sıcakkanlı bi bayan,sevdik:)

*şu aralar valiz hazırlamakla meşgulum.hava sıcaktır sanırım.Ceren için tulum alıcam yanıma ama yazlık kıyafetler de aldım,kısa kollular ve de şortlar.tavsiyeleri olan var mı?denize giremicem bu arada bahsettiğim operasyondan dolayı.zaten ben plajda oturmayı seviyorum,dergi okuyayım.o kadar sıcakta soğuk suya girmeye üşenirim:)oturayım,herşey dahil sistemin tadını çıkarayım,danalar gibi yiyip içeyim:)

* ev işlerinden sıkıldım bunaldım.ütüye geldi bi abla,çok memnun kaldım.aradım sonra yine gel diye,ay çok hastayım,porçözle domestosu karıştırmışım,zehirlendim dedi,inandım.dün bi daha aradım hala hastayım dedi.zaten telefonu yalandan öksürerek açtı.ne gerek var bu tür numaralara.adam gibi de,benim tuzum kuru,müşteri çok,sana bi ütüye gelerek vaktimi öldüremem de.yok anacım,düşenin dostu olmaz.geldi gördü kadın halimi,kahvaltımı bile 2'de ancak yapabiliyorum.ne var yani bi işin ucundan tutsan.parasını da alıyosun yani.yok yok insanlık ölmüş.

*Cerenim 2 aylık oluyor bu hafta sonunda.zaman ne kadar çabuk geçiyor.1 kilo almış 1 ayda.tosun olmasa da iyi yavrum.5 kiloya yaklaşıyo.resimli bi post yaparım bikaç güne kadar:)

*doğum iznim bitti inanabiliyor musunuz?yavrum daha cok minik,onu bırakıp nasıl giderim işe?rapor aldım 20 günlük.sonra da 1 ay ücretsiz izin alıcam.1 temmuza kadar okul işini bitiricem.ama 1 eylülde iş başı:(

*siyah prensesim Zeynep,en tatlı blogger ödülü göndermiş,teşekkür ediyorum,öpüyorum onu.

11 yorum:

  1. tabiki doktorun hatası, bence üstüne gidin biraz. Parça kalması nasıl senin hatan olabilir ki?

    buarada iyi tatiller, darısı başımıza ama daha çoook var:)

    YanıtlaSil
  2. Geçireceğin operasyondan ötürü öncelikle geçmiş olsun diyorum Ayşecim.. Bayan olmak hatta :) Kadın olmak zor... Ama anneliğin vermiş olduğu duygu yada haz diyim,herşeyden öte gelir herhalde,kolayca atlatırsın işallah.
    Birde tatil dedin şimdi sen :) hey Maşallah,Ceren ile ilk tatilinizde iyi tatiller diliyorum,güzel,huzurlu ve mutlu tatiller... :)

    İş başı yapacağın günü düşünme bu sürede gönlünce eğlen,sonra zaten gelecek o gün,diğer çocuklarında seni bekliyor olacak (kutsal meslek öğretmenlik)

    Gönlünce olsun herşey,Sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. Canım plasenta nazarın olsun, hiç kafanı yorma, her şey hallolur. Ay ne şirin olacaksınız cerenkuşla anne kız tatilde:) Zaman çok çabuk geçiyor gerçekten. Hamileyim diye yazdığın günleri hatırlıyorum. Ceren kocaman kız olacak ve biz de seni izlemeye devam edeceğiz. Şimdiden size rahat,huzurlu ve neşe dolu bir tatil diliyorum

    YanıtlaSil
  4. öncelikle çok geçmiş olsun ardından bodrum çok iyi gelecektir eminim... ve 6 ay anne sütü denip bebişin ikinci ayında biten doğum iznindn nefret ediyorum :)

    YanıtlaSil
  5. operasyonunuz için çok geçmiş olsun...
    tatil için çok iyi bir zaman , bebek için.. biz de eylül de gideceğiz. havalar güney de bebeğe daha uygun olur diye düşünüyorum..
    size iyi tatiller.. tatil fotolarını ve deneyimlerinizi merakla bekliyorum.. sevgiler

    YanıtlaSil
  6. a aaa sen haftaya bodrumda mısın yani.. haberim olsun geldiğinde..
    hava sıcak kendinize çoğunlukla yazlık kıyafetler al. akşamları hafif serin olabiliyor ince hırka gerekli olur:)
    cerene ise kısa kolluda getir hafifi uzun incede.. soracağın birşey olursa face den msj at..
    operesyon için üzüldüm ben sevmedim zaten senin doktoru..

    YanıtlaSil
  7. missredcim,tabi dr hatası.sezeryan sonuçta,nomal dogum olsa hadi dicem.
    yazın gidersiniz siz de begüşle gezmelere.

    tugbacım,walla ne varsa kadınlara bu dünyada.erkekler rahat:)

    meslegimden de sogudum bu arada:)

    lucycim ööle işte vakit çabuk geçiyo,bi bakmışsın ceren 1 yaşında:)

    pericim,sorma ne saçmalıktır.

    esracım yazarım deneyimlerimi tabikide.mayıs ve eylülde tam kıvamında oluyo havalar.

    pelincim,sana zaten msj cekicektim geliyoruz diye.haberleşiriz:)

    YanıtlaSil
  8. Geçmiş olsun. Ceren le ilk tatil.. En kolay tatiliniz olacak emenim. Emzirirken seyahat kesinlikle daha kolay. Pişik kremi, anti histaminik kremler ve güneş koruyucu kremler al mutlaka ceren için. İnce penyeler kesinlikle tavsiye olur yine ceren için.
    Umarım her şey istediğin gibi olur.

    YanıtlaSil
  9. öncelikle çok geçmiş olsun...bundan iki,üç ay önce bir postunda bir an önce nisan mayıs gelse ben cerenimi alıp gezmelere gitsem demiştin..işte o gün geldi :) iş başına daha çok var onu hiç düşünmeden bu günlerin tadını çıkar...size cerencikle birlikte mutlu güzel bir tatil diliyorum :)

    YanıtlaSil
  10. geçmiş olsun yahu ilk defa duydum açıkcası...umarım kolay bişeydir...
    canım iyi tatiller kuzuyla size:))öperim.

    YanıtlaSil
  11. GEÇMİŞ OLSUN CNM DR HATASI OLDUĞU İÇİN BENCE PARA VERME HAKKINI MUDAFA ET İYİ TATILLER AYRICA

    YanıtlaSil

hadi sen de yaz fikrini!