7 Mayıs 2010 Cuma

kokoşluğa ilk adım


Artık Ceren hanım da kendine ait yüz temizleyicisi ve de parfümü var:)mustela physiobebe sıvı temizleyiciyi önceden görmüştüm aman ne gereksiz bi ürün demiştim.bebeğin popişini silersin ıslak mendille olur biter demiştim.yoookk hiç de öyle değilmiş.hastaneden deneme boyunu vermişlerdi,öyle güzel temizledi ki poposunu,megersem yavrumun poposu kakadan sararmışmış,bembeyaz oluverdi bu ürünle silince:)sonrdan detaylı okuyunca üzerini,yüz silmede de kullanıldıgını keşfetmiş oldum.gezmelere giderken siliyoruz yüzünü,oohhh misler gibi kokuyo yavrum.hem süt bulaşıkları da silinmiş oluyo:)

ee 2 aylık oluyoruz artık haftaya.büyüyoruz,bi parfümümüz de olsun di mi :)parfümümüzün adı mustela musti.esen rüzgarda missler gibi dağılacak kızımın kokusu.zaten onun kendi kokusu miss,gerek yok böyle hareketlere ama napıyım hevesleniyor insan:)

kız anası olmak böyle bişi sanırım,giyinsin süslensin,zevk veriyo insana.daha 1 aylık olmadan kot pantolonunu giydi kerata:)pembe ve beyaz converseler geldi Ceren'e Amerika'dan.benim ilk converse'im 20'li yaşlarımda oldu(çok acıklı di mi:P),gerisini varın siz düşünün..

9 yorum:

  1. şimdi herşey var bundan 12yıl önce ablam dogum yaptıgında mini etek bulamamıştık 3aylık bebeğe mother care de zara'da şimdi istemedigin kadar var:) cerenin ne giydim postları hepimizi solıycak bu gidişle :))

    YanıtlaSil
  2. Mustela göz makyajını da çok iyi temizliyor ..:))Ben de kullanıyorum..

    YanıtlaSil
  3. moderatörcüm,düşün cerenin 2 tane mini etegi var bile ..

    handecim bi denemek lazım waterproof için:)

    YanıtlaSil
  4. tatlışım koko$luga ilk adımlarını atıyor ilerde cok başın agrayacak :D hadi hayırlısı

    YanıtlaSil
  5. o converseler kim bilir nasıl yakışıyordur..

    YanıtlaSil
  6. ayşecim, o parfüme bayılıyorum ben, süper bir bebek kokusu, bildiğimiz bebiş kokuyor işte, mis gibi..geçenlerde alacaktım ama kalıcı olmayacağını düşündüm, ne de olsa bebek teni için, çok fazla kimyasal falan yoktur herhalde içinde :) güle güle kullansın bebiş.

    YanıtlaSil
  7. annesi gibi o da kokoş olacak desene :))

    YanıtlaSil
  8. şimdikiler çok şanslı..kokuşun parfümüde oldu demek zaten yandı ceren..ahh minik kuş ahh.. sen az daha büyü gör eziyeti.. onu giy o onla olmadı şu krem buraya o küpeyle o olmaz onla o giyilmez.. yandın ki ne yandın :))

    YanıtlaSil
  9. yirim cerenimoyu ben ,kokoş adayı:))

    YanıtlaSil

hadi sen de yaz fikrini!