5 Şubat 2010 Cuma

dile kolay!



33.haftamdayım ve eşimle başbaşa vakit geçireceğim son 1,5 aya giriyoruz. arkadaşlarımın tavsiyesi hep 'gezin-tozun,başbaşa vakit geçirin,bi daha bugünleri bulamıcaksınız' oldu ve bu tavsiyeleri göz önüne alıp 2 haftalık gezi planını hazırladım: yarın Beyoğlu ile başlıyoruz.uzun süredir görüşemediğim arkadaşlarımla buluşucam,tatildeyim nasıl olsa taaa 10'a kadar uyucam:),kahvaltı masasını bırakıp 'amaan toplarız sonra' diyip alıp çayımı elime gazetemi okucam:)şu anda bunları yazarken Ceren bebiş tekme atıyo,geliyorum yakında çok heveslenme der gibi.1,5 ayımız kaldı,sonra curcuna başlıyor:)

e biraz da bebişten bahsedelim: 32+0 da gittim kontrole,2 haftada tam 600 gr almış,2 kg'yu geçmiş.

odamızın halısını da aldık,alınacaklar bitti nihayet:)bikaç düzenleme gerekiyo.herşeyi toparlayınca teyzeleri için eklerim fotoları:)

8 yorum:

  1. Bence de iyi bir şey yapıyorsunuz. İleide vakit bulunamıyor gerçekten de. Kızkardeşimle eşini, bebekleri 5 aylık olduktan sonra ancak dışarı yalnız gönderebildik yüz kere tel ettiler gelene kadar :) Sağlıkla gelir inşAllah. Sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. 6,5 aylık Beril annesi olarak arkadaşların kesinlikle doğru söylemiş diyorum..Sonradan yapışık ikiz nasıl yaşanır?..Kahvaltı toplamak neymiş,kahvaltı ne zaman yapılır?..gibi sorunsallarla karşılaşıyor insan..

    YanıtlaSil
  3. Ne mutlu size Maşşallah. Allah hayırlısıyla sağlıkla bebeğinize kavuşmayı nasip etsin. Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  4. merhaba aynı yorumları bende sürekli duyuyorum.Şuan 37+3 günlük hamileyim bnde.Son haftaları bile evde geçirmemeye çalışıyorum herkes eşinle ol vakit geçir çok özleyeceksin diyip duruyor.Hayırlısıyla bebiklerimizi kucağımıza alalım inşallah sevgiyle kalın :)

    YanıtlaSil
  5. oo sizin zaman gelmiş nerdeyse:) hayırlıysa kucagınıza almak nasip olsun inşallah.ben de bol bol geziyorum:)

    YanıtlaSil
  6. lütfen bebiş odanınızı en kısa sürede yayınlayın merakla bekliyorum bizler içinde fikir oluşturur.eminim çok harika olmuştur

    YanıtlaSil
  7. bugün yarın çekip koyucam:)normal-sade bişi oldu,hayal kırıklıgına ugramayın:)

    YanıtlaSil

hadi sen de yaz fikrini!