7 Şubat 2010 Pazar

benim olsa..


new balance'ın nine west için ürettiği şu ayakkabılara bayılıyorum ya.daha bir sürü çeşit var,ama bot ve zımbalı olması hoşuma gitti.%50 indirimle bile pahalı geldi,ama internet sitesinde baktıgım kadarıyla 45$'a düşmüş Amerika'da,ordan arkadaşa sipariş etsem:/ amannn neyse aklımı karıştırmayayım,bi eksiğim şu ayakkabı olsun.
ya aslında ben boyfriend jeans'imle giyecek bi spor ayakkabı arıyorum.geçen sene zara'dan aldım,belki modeli bilirsiniz.yazın beyaz tshirt ve sandaletle kombinleyebildim sadece.kışın kullanamadım ayakkabı uyduramadıgım için.biraz kombin yapma özürlüyümdür.nasıl bişi giyilir ya boyfriend jeans'in altına kışın?cırt cırtlı converse filan mı alsam?

4 yorum:

  1. ayy bu cok güzelmi$$ bende cok begendim :)

    YanıtlaSil
  2. Yazın converseler benı cok sıkıyor, kışın derilerinden kullanıyorum ama.
    Hatırı sayılır bir spor ayakkabı koleksiyonum var diyim yaz&kış kullanıma uygun pumalar favorim çokocum tavsiye ederim defalarca makinaya attım ov istedigin kadar:P hiçbişi olmuyor

    YanıtlaSil
  3. kışın ben de deri olandan kullanıyorum ama koyu gri rengi,kotum açık renk uymuyor tonları:)) pumalar benim çok kötü oldu ya,attım makineye rengi gitti.nası tari etsem:bilekli yada cırt cırtlı bişiler bulsam:) başka tavsiye edecegin varsa beklerim;)

    YanıtlaSil
  4. reebok yapmış cırtcırtlı parlak modeller onlarda hoş duruyor bakabilirsin onlarada

    YanıtlaSil

hadi sen de yaz fikrini!