28 Kasım 2009 Cumartesi

yardıma ihtiyacım var!


bebek odası için fikrimizi değiştirdik ve beyaz mobilya almaya karar verdik.duvarlar toz pembe duvar kağıdı olacak.halı ve perde için karasız kaldım.düz pembe renk,tercihen shaggy halı arıyorum.ayrıca perde olarak da pembe-beyaz çizgili tül arıyorum.ya da perde önerilerinizi bekliyorum farklı modellerdeki.lütfen bana yardımcı olun:)

8 yorum:

  1. bencede en doğru kararı vermişsiniz çocuğun şimdiden içi kararacaktı country tarzıyla:) sevimli renkli bir oda olsunki odada vakit geçirmekten hoşlansın. benim miniğin odası meltem mobilya çilektede güzel odalar var ayrıca perde için linense bak derim iyi bayramlar sevgiler..

    YanıtlaSil
  2. ayşe hocam size mobilya vb. tarzda önerebileğim yer Stanley Kids mağazaları.Bi araştırın derim Fatih Kıral Mobilya nın markası Stanley Kids.ve gerçekten cok güzel tasarınmlar oluyo beğeneceğinize eminim.

    YanıtlaSil
  3. bak cnm bazı oda örnekleri buldum
    http://www.perdeci.com/perde_resimleri.asp?modelleri=bebek_odasi12_b.jpg&perde=Çocuk Odası Perdeleri

    http://www.perdeci.com/perde_resimleri.asp?modelleri=bebek_odasi4_b.jpg&perde=Çocuk Odası Perdeleri

    http://www.perdeci.com/perde_resimleri.asp?modelleri=bebek_odasi3_b.jpg&perde=Çocuk Odası Perdeleri

    YanıtlaSil
  4. bi de şunu hayal ettim ama şu şekilde beyaz tül olcak,yanlar da uçuk pembe perdeler

    http://www.perdeci.com/perde_resimleri.asp?modelleri=tul_perde22_b.jpg&perde=Tül%20Perdeler

    YanıtlaSil
  5. Benimde yakında bir kızım olacak inşallah.Mobilyalarını ikea'dan almıştık beyaz olanları çokta güzel oldu mobilya olarak onları tavsiye edebilirim,benim duvarlarımda beyaz o yüzden halısıyla,sticcerlarla renklendirmeye çalıştım güzel oldu ama perde konusunda bende hala kararsızım :(

    YanıtlaSil
  6. evet stanley kids çok güzel bir tavsiye. bir de, shaggy halı nası bişi?

    YanıtlaSil
  7. bir avuç hayat,ne güzel hayırlı olsun!o zaman sen ikeadaki ahşap tarzı da biliyosundur.daha sağlam geldi gözüme onlar.beyaz minyatür gibi ama daha bebek,bembeyaz çok seviyorum.çok kararsız kaldım.

    sedacım shaggy tüylü halılardan:)

    YanıtlaSil
  8. Pespembe ya da masmavi çok klasik geliyor bana. Beyazlar çok daha güzel bence. Mobilya düz ve sade olunca perde ve halıda seçeneğin de artar.
    Kolaylıklar :)

    YanıtlaSil

hadi sen de yaz fikrini!