16 Ekim 2009 Cuma

yeni cicilerimiz

wenice'i duymuşsunuzdur,çocuk kıyafetleri satan bi magaza.bi forumda wenice'ten alınan kıyafetleri gördüm,hoşuma gitti.bi baktım fabrika satış magazasının önünden geçiyorum,hemen girdim içeri ve bu cicileri aldım.yanımda biten eleman sıkıştırmasaydı daha neler neler alacaktım.sinir ya.bırak rahat rahat alışveriş yapayım,ihtiyacım olursa sorarım zaten.neyse,fiyatlar %50 indirimli,o kadar ucuz ki eşofman türü evde giyeceği şeyleri burdan alırım artık.daha tarz şeyler için tercihim her zaman zara baby ve baby gap,orası ayrı.

11 yorum:

  1. selam,
    mağazanın yerini öğrenebilir miyim?

    YanıtlaSil
  2. beylikdüzü e-5 üzerinde ;)

    YanıtlaSil
  3. Ayyyy çok tatlılarmış. O pembelerle turkuazlara bayıldım.
    Wenice çok büyük bi çocuk giyim firması piyensescim :) Özellikle y.dışında inanılmaz büyümüşler. Ben de geçenlerde bi araştırma sırasında öğrendim epey şaşırdım çünkü hiç duymamıştım. Ama duymamış olmam da çok doğal sanırım ahahaha :)

    YanıtlaSil
  4. hep bi önyargı vardı bende LCW ve wenice'e karşı.hoşuma gitti,elin Amerikalılarına para kazandıracagımıza azıcık bizimkiler de kazansın :)

    YanıtlaSil
  5. canım güle güle kullanın hepsinii:) benmde sürekli gittigim bir magaza wenice cünkü hem kaliteli hemde cok şı ürünleri var.bnmkide cengelköydeki.bana cok yakın üstelik:)

    YanıtlaSil
  6. sevdim ben de ürünlerini,bu ara çok açıldım,gelecek ay olsa da yeni ciciler alsam diyorum:)

    YanıtlaSil
  7. sevdim ben de ürünlerini,bu ara çok açıldım,gelecek ay olsa da yeni ciciler alsam diyorum:)

    YanıtlaSil
  8. evt fiyatları cok uygun cnm. bugüne kadar bircok markayı kullandım giyim olarak.chicco süper.özellikle bodysuitleri cok iyi.hic bozulmuyor.mothercare den body alma derim cünkü yakaları cok açık.ve salıyor kendini.sırf yakaları yüzünden cok eleştiri alıyorlarmış.

    YanıtlaSil
  9. yeni dogan kıyafetlerini chiccodan aldım.diğer herşeyi mothercare'den.baya da body&tulum filan aldım:(

    YanıtlaSil
  10. canım dogdugunda kullanacaksın gerci.üst üste giydireceksin.ne zaman dogum? büyüdüklerinde daha sorun oluyor bu kapaklı yaka bodyler..cekiştirdikce sarkıyorlar.tulumları güzel mothercare nin.

    YanıtlaSil
  11. martta inşallah,yakaları çıtçıtlı değil di mi sen diyince anımsadım.

    YanıtlaSil

hadi sen de yaz fikrini!