11 Ekim 2009 Pazar

değişime hazırlık


hafiften göbegim çıkmaya başladı.ya kilo almadım daha 4 .ay bitiyor. e ne güzel diyebilirsiniz ama endişeleniyorum bebegim cılız doğacak diye:) 12 kg alan bi annenin bebeği 3,5 kg olarak doguyormuş. ani kilo artışı bozmasın beni:) çatlak kremimi aldım,lierac.ama çok çabuk bitecek bu yaa:(
kıyafet sorunu yaşıyorum az biraz.okula giderken hep etek giyiyorum ama artık sıkmaya başladı belleri.doğru düzgün bi kumaş pantolon da bulamadım gitti.

11 yorum:

  1. Bende hamileyken (15 yıl önce)bu jeli kullanmıştım faydasını gördüm Tek çatlak yok :) Hayırlı olsun bloğunuz ve bebişiniz.Hamilelere çok güzel kıyafetler var . Düğmeli pantalonum vardı Ben 14 kilo almıştım 3 kg doğurmuştum bilgine :) Sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. badem yağı ve kakao yağı kullandım ben hamilelik boyunca. tavsiye ederim: 19 kg aldım. ama göbeğimde tek bir çatlak yok.

    YanıtlaSil
  3. merhaba aysecim.blogun hayırlı olsun.ben kamelya79.bu ürünü bende kullandım memnun kaldım.dogumdan sonrada ampullerini kullanmanı tavsiye ederim.coook memnun kalmıstım.

    YanıtlaSil
  4. kamelyacım çok sevindim burda olmana:)bebe yagı nasıl olur acaba,faydalı olur mu ki?

    YanıtlaSil
  5. ende burda olmaktan dolayı cok mutluyum:)
    Bebe yağı bnm arkadasımda tüylenme yapmıştı.bide organik ürünler var.onlardanda kullanabilirsin.ama lierac cok iyi bu konuda.bende araştırıp memnuniyete göre almıştım.

    YanıtlaSil
  6. kakao yağı derseniz palmer's in ürünü var onu tavsiye ederim hemde miss gibi kokuyor.sana tavsiye ettigim sitede var cnm.burda pahalı.

    YanıtlaSil
  7. zaten hamilelik nedeniyle baya tüylendim,aman bi de bebe yagıyla kalıcı hale gelmesin tüyler:)ben en iyisi miss you indiriminden bi kaç tane daha alayım lierac'tan:)

    YanıtlaSil
  8. evt her cilt farklı oluyor.o yüzden bencede lierac kullanmaya devam et cnm..miss you gercekten böyle durumlarda cok iyi oluyor:)

    YanıtlaSil
  9. AYŞECİM BEN DE MÜDAHALE ETMEDEN EDEMEDİM.ÖNCELİKLE BLOĞUN ÇOK CİCİ OLMUŞ SENİN GİBİ AYNI.. :) Bİ KERE KİLO KONUSUNU PEK TAKMA. ÇÜNKÜ BEN HAMİLEYKEN 9 KİLO ALDIM. KIZIM 3,200 KG DOĞDU.BU YAZILAR BİRAZ ESKİ AMA BEN YİNE DE YAZAYIM DEDİM. ÇATLAK KONUSUNDA BENİM DE HİÇ ÇATLAĞIM OLMADI. BEN BONAL KREM KULLANDIM.BADEM YAĞI SÜRMENİ YANİ ÇOK KULLANMANI TAVSİYE ETMEM ÇÜNKÜ O DA TÜYLENME YAPIYOR.SABAH AKŞAM BU KREMLERİ SÜR. Bİ DE ŞÖYLE Bİ AYRINTI DA EKLEYİM. DOĞUMDAN SONRA BİRAZ FAZLA KİLO ALABİLİRSİN O ZAMAN DA ÇATLAMA OLABİLİR DİKKAT ET.. ÖPERİM..AYRICA BU KREMLERİ GÖĞSÜNE DE SÜR ÇÜNKÜ ACAYİP BÜYÜYOLAR ÇATLAK OLUŞUYOR SEN SADECE AZALTMAYA UĞRAŞ EMZİRME DÖNEMİNDE İKİ BOMBA TAŞIYORSUN. HABERİN OLSUN.GÖĞÜS UCU HARİÇ SÜRMEYİ UNUTMA...

    YanıtlaSil
  10. oki esracım,bi eczacıyı dinlemek lazım:)

    YanıtlaSil
  11. yok canım sadece deneyimlerimi paylaşmak istedim..

    YanıtlaSil

hadi sen de yaz fikrini!