24 Mayıs 2012 Perşembe

Mickey Mouse'lu Günler




Geçen Cuma Trump Towers Mall'da Mickey Müzik Festivali etkinliğine davetliydik.Bu kış çok istemiştim gidelim diye ancak o zamanlar Ceren daha 2 yaşını doldurmadığı için uygun olmaz diye düşünmüştük. Kreşe başladı başlayalı bir çok kez sinemaya ve tiyatroya gittiği için bu kez içim rahattı.

Bir heyecan gittik.Trump Towers Mall'da bir çocuk katı olduğunu duymuştum,çok da merak ediyordum.Çok hoş olmuş,bir çok marka bir arada.Gymboree'yi görünce gözlerime inanamadım:) Çocuklar için  köfteci Ramiz Kids var mesela veya D&R Kids. Ekstra bir yararı olmasa da olsun,düşünülmüş sonuçta çocuklar için böyle bir ayrıntı.

Gelelim Mickey Mouse gösterisine.Ceren bayıldı,durmadan dans etti,çığlık attı.Ben de şahsen çok çok beğendim,çok eğlendim.






Mickey mouse müzik festivali ICT (istanbul çocuk tiyatrosu) tarafından hazırlanmış ve Türk oyuncularla oynuyor.Sürekli hem de.Artık yurt dışından turne için ülkemize gelmelerini beklemeyeceğiz.Çok kaliteli herşey,kullanılan görseller,dekor,kıyafetler,oyuncuların enerjisi her şey mükemmel.

Toy story,Ariel,Allaaddin'in sihirli lambası gibi masallar canlandırıldı.Çok keyifliydi.Ceren,Can Ali ile birlikte sahne dibinden ayrılmadılar.



Ama etkinliğimiz o günle sınırlı değildi. Ertesi gün Santral İstanbul'da Disney English'in davetlisiydik.















Çok keyifli bi 2 gündü bizim için trafiği saymazsak:))


2 yorum:

  1. ama Ceren dünya güzelisin sen ya! Mickey Mouse un minnoşu :) operım yanaklarından !

    YanıtlaSil
  2. merhaba,

    bende oğlumu götürmek istiyorum bu gösteriye ama ilgisini çekermi, sonuna kadar izler mi bilemiyorum?henüz 18 aylık.Gösteri ne kadar sürüyor?Bu arada takibe aldım sizi.
    emreylehayat.blogspot.com

    YanıtlaSil

hadi sen de yaz fikrini!