27 Aralık 2011 Salı

Modern Kentleşme


Yorumsuz...

4 yorum:

  1. İşte devletimiz(!)in sivri zekalılığı..

    YanıtlaSil
  2. yorumsuzderken iyi bir şekildemi yoksa kötü bir şekilde mi anlamadım ama bu ülkede yaşamak çok zor bende gecekondududa oturuyorum ve bu manzara bizdede var her insan çok iyi yerlerde yaşayacak gibi bir kayde yok şayet bizim oturduğumuz evleri bize satıcaklar ,veya bize parasını ödetecekler yada okuluma abim ve babamın işyerine çok uzak bi yer olucak ve buda benim hiç hoşuma gitmiyor evet evlerimiz dayanıksız ama bunun önlemini daha önce almalılarda millet zamanında her boş bulduğu yere ev yapmışbide bu oturduğumuz evei biz yapmadık aldık eger küçümseme gibi görüyorsanız cevabım budur evet bloğunuzu çok uzun zamndir takip ediyodumsarıyerde oturuyorum ve lise 2.sınıf öğrencisiyim

    YanıtlaSil
  3. kentsel dönüşüm değil de modern kentleşme olarak değiştirdim başlığı..anlatmak istediğim hiç alakasız yerlere gökdelen dikip olmayacak paralara satılması ve birilerin bunları alması.

    YanıtlaSil
  4. bak sen allahın bir dağından gel sarıyere yerleş üç kuruş para ver sonra havaya gir bende krediyle aldğıım evin taksidini ödemek için eşek gibi çalışayım kıçım ayrılsın sen gel istanbulun en güzel yerlerinden birine gecekondu dik bu nasıl bir adalet böyle birde hak sahibi oluyorsun durduk yere. eslin gerzeği.

    YanıtlaSil

hadi sen de yaz fikrini!