21 Mart 2011 Pazartesi

doğumgünü ayrıntılarımız burada

hayatta tekrar yaşamak istediğin gün var mı deseler Ceren'in ilk doğum günü partisi aklıma ilk gelenlerden olur.çok mutlu olduğum,içimin içime sığmadığı bir gündü.tabi buna en büyük sebep de sevdiğim insanların davetimize gelmesi,hepsini birarada görmemdi.kapıdan giren her tanıdığımla ayrı heyecanlandım.zaman nasıl geçti anlamadım,partimiz hiç bitmesin istedim,kimse gitmesin..

aklımda hep dışarıda bi kutlama yapmak vardı taaa Ceren doğmadan öncesinde bile.mekan olarak parti evi,pastane filan düşündük ama en son aklıma gelen bomba fikirle tam istediğim gibi bi parti mekanına kavuştuk.



partimizi Bahçeşehir'de Tein Cafe'de yaptık.tamamen country tarzı döşenmiş,masal gibi bi yer.duvardaki panolar,raftaki pamuk şekerle doldurulmuş gibi duran kavanozlar,her bi köşedeki ilginç aksesuarlar..çok içimize sindi,tamamdır dedik.

ikram olarak parti için özel hazırlanan tabak sunuldu misafirlere.sınırsız içeceğimiz,çayımız herşey gayet güzel oldu.

e tabi pasta da çok çok önemli bir doğumgünü için.tam da pastayı nerede yaptıracağım derken butik tatlar'dan Özge Hanım saolsun imdadıma yetişti,resmini gönderdiğim pastanın çoook daha güzelini yaptılar bize.o kadar çok beğendim ki anlatamam,hayalimdekinden bile güzel desem.çok çok teşekkür ediyorum kendilerine günümü güzelleştirdikleri için.





bi de işin kılık kıyafeti var.ebay'den veya etsy'den siparişi hemen veririm hemen hazır olur sandım,meğer 1 ay önceden sipariş alınıyormuş.gönderim süresini de sayarsak 40 gün önceden sipariş vermek lazım.son 10 gün kala ne stres yaşadım bi bilseniz,yetişmez diyorlar ben yalvarıyorum.sonunda aklıma Yağmur'un kıyafeti geldi. ella ella kostümevi'ne gittik,diktirdik.ama elbise bize ulaştıgında ne görelim,çok küçük dikilmiş.acilen 1 gün içinde büyüğünü diktiler ve doğum gününden 1 gün önce elimize ulaştı.

e bi de altına ayakkabı aradık,benden kaçmaz,hemen buldum:)tabi o da 1 gün öncesinde.




düşünün ne kadar önceden hazırlıklara başlasak da illaki son ana kalan şeyler oluyor.

bi de işin şarkı kısmı var,hemen bilgisayar işleri acil servisi abime koştum,bana bi akşam içinde hemen baby tv ve sevdiğimiz bebek şarkıları cd'si hazırladı.imkan olsa da herkesle paylaşabilsem,piyasada çocuk şarkısı eksikliği var çünkü.

işte böyle,herşey içimize sindi,çok güzel oldu herşey.sonraki senelerde evde artık Ceren hanım,babandan batırdın beni diye laf işitiyorum zaten:)alırız bizim mahalledeki pastaneden bi pasta,üflersin bitti:)

6 yorum:

  1. doğumgünü postunu da şimdi gördüm. güle güle büyüsün Cerencik. herşeyin istediğin gibi olması ve içine sinmesi de çok güzel.
    seneye kadar da bu masraflar unutulur nasılsa :))

    YanıtlaSil
  2. Harika bir organizasyon olmuş canım emeğine sağlık.
    Hele pastaya bayıldım.
    Doğum günü kutlu olsun prensesin:)

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel olmuş hazırlıklar, emeğine sağlık. Tekrar kutlu olsun prensesin doğumgünü :)

    YanıtlaSil
  4. unutuluru di mi Burcu,bi bakmışsın bi parti daha yapmışım:)

    ikiz annesi saol,pastayı ben de cok sevdim.

    emine teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  5. Canım ben de ancak görüyorum postu.
    Nice mutlu yıllar olsun Cerencik'e.
    Parlak mı parlak bir gelecek beklesin Onu.
    Herşey de çok güzel olmuş belli ki emeklerine sağlık annesi.

    YanıtlaSil
  6. teşekkür ederim damlacım,sizin elbiseden kopya çektik:)

    YanıtlaSil

hadi sen de yaz fikrini!