30 Ocak 2011 Pazar

indirim kırıntıları

 ocak ayının ilk günlerinde başlayıp gün geçtikçe şiddetini arttıran indirimlerden nasibini almayan kaldı mı?şimdiye kadar pek içimi açmamıştı indirimler.hoş,içimi açmadığı haliyle ne çizme kaldı almadığım ne bot ne kıyafet ne de Ceren'e ciciler:)

ocak ayının son günleri de bereketli geçti:)bugün tek başıma çıktım alışverişe,gönlümce gezdim dolaştım.yine Ceren'e yaradı.kendimi de unutmadım:)

mudo'da net %50 indirim var.gerçekten hoş parçalar vardı.

mudo

bu sene LaSenza'nın online alışveriş sitesinde bişi bulamadım.gerçi geçen seneki alışverişimden sonra Allah gözünü doyursun demek lazım.yine dayanamadım,%50 indirimden bi takım kapıverdim.size bişi söyliyim mi,en rahatı böyle tshirtlü takımlar.klasik pijama takımlarından almıştım,üstü çok kısa,belim açılıyor,hiç rahat edemiyorum.



La Senza


Mothercare indiriminin ilk günlerinde alacaklarımı aldım.stok yaptım yine çıtçıtlı body'lerden.2 çift ayakkabı aldım,hatta bi tanesi çakma ugg,çok tatlı çok:)bugün bi bakiim dedim mothercare'e hala güzel parçalar kalmıştı,ben de bu ikili tshirtleri aldım.



mothercare


H&M indirime girmiş çıkmış sanırım:) indirimini beklemeye hiç gerek yok,fiyatlar uygun.nasıl ama Ceren'in hırkası,trendy di mi?

H&M


benetton indirimi de güzel oluyor,gri tshirtü çok uygun fiyata aldım.önündeki ışıltılı yazı çok hoşuma gidiyor,her sezon vazgeçilmezim.mont istiyordum aslında seneye hazırlık olsun diye ama beden bulamadım:( diğer tshirtler H&M'den. hellokitty kolleksiyonumuzun kaçıncı parçası bu tshirt bilmiyorum artık.


benetton-H&M

bunlarda Ceren'in pijamaları:)

wenice

işte böyle...

6 yorum:

  1. hımmmm la senzaaaa çok kıskanıyorummm çok çok :)))hepsini güle güle kullanın datlum,süperler

    YanıtlaSil
  2. hepside çok cici,bu ara bizim ufaklığın cicileride h&m'den çok güzel şeyler var ama değilmi hele bi ara hello kitty'li tulumlar vardı,biz bayıldık,hemen de aldık tabiki :) dediğin gibi fiyatlarda çok uygun...

    YanıtlaSil
  3. Merhabalar, kızınız çok şeker maşallah. Epeydir takip ediyorum sizi yorum yazdım mı hatırlamıyorum. Ama bu cicileri görünce dayanamadım. Hepsi çok güzel güle güle kullanın kızınızada çok yakışacağına eminim. H&M Ankara'ya da bi mağaza açmalı bende fena halde kıskanıyorum İstanbul'luları: Hoşçakalın

    YanıtlaSil
  4. sümeyyecim,çok ttalıydı o tulumlar biliyorum:)zaranın pabucu dama:)

    deniz,ankaraya da yakın zamanda açılır,istanbulda baya bi magaza acacaklar cünkü.

    YanıtlaSil
  5. hepside çok hoş güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil

hadi sen de yaz fikrini!