7 Ocak 2011 Cuma

grupfoni fırsatları: don jon'da kahvaltı

 grupanyadan hizmet almaya çekiniyordum ama denemeden de karar vermek olmaz.Don Jon'da brunch fırsatını %50 indirimle görünce aldım.rezervasyon yaptırmak için aradığımda 2 ay sonrasına yer verdiler.fakat tam da o gün toplantım çıkınca biraz daha ertelemek zorunda kaldık,nihayet satın aldıktan 3 ay sonra gidebildik.

Don Jon,Rumelihisarı'nda bir mekan.önceden 1 kez gitmişliğim vardı,yaz mevsimiydi ve dışarıda oturmuştuk.güzeldi herşey ve olumlu bi izlenim bırakmıştı bende.

kış mevsiminde olduğumuz için içeride oturmak zorunda kaldık ama içerisi o kadar soğuktu ki dışarıdan bi farkı yoktu.şal istemek zorunda kaldık.cam kenarına oturduk önce,orası 4 kişilik misafirlerimiz için dediler ve bizi pusetle 2 kişilik masaya oturttular.fakat 10dk sonra bir çift o masaya oturduğunda hiç bişi demediler.neyse dedik..




kahvaltı en başta gözümüzü doyurduğu için kahvaltıya güzel başladık.çay sınırsızdı.hızlı ve güleryüzlü servisten de memnun kaldık.fakat eşim diğer masalarda bizden daha farklı şeylerin-reçel,sucuklu yumurta- oldugunu söyledi.görmediğim için bişi diyemicem,belki de ekstradan söylemiş olabilirler.zaten reçel olmasa da olurdu,bal-kaymağa dokunmadık bile.









sonuç olarak memnunum ama normal şartlar alında bir daha gider miyim,hayır.çünkü normalde kişi başı 25tl ve serpme kahvaltı.ben 10 tl daha verip namlı'da ultra açık büfeyi tercih ediyorum.

4 yorum:

  1. ben de grupfoni ve yakala.co'dan baldım ama daha fırsat olmadı ikisine de gıtmeye. yalnız aradım 2 aysonrasına verdiler rezv. dedin ya cok şaşırdım :S istedigin anda gidememek çok sinir bozucu. hiç fırsatlı alışveriş olmuyor istediğin zaman gidemedikten sonra bildiğin zorlama yani.

    YanıtlaSil
  2. donjonu severim daha önce bırkaç kez gtme frsatm oldu ama bu grupanya olayı çok sınırımı bozdu bugun.
    bayram dönemı aradk dolu dedıler bugun aradık son gune kdr dolu sadece haftaiçi kulalnabılırsnz dedıler.çalışn ınsanlr nsl haftaiçi gıdıck anlamıorum.
    grupanyaya ıade formu doldrdm bakalım ya sonç alıcaz ya da paramz yanck:S

    YanıtlaSil
  3. açık havada kahvaltı deyince benim aklıma maşukiye geliyor ve o muhteşem köy kahvaltıları...baharı iple çekiyoruz,çocuklar içinde harika bir yer...yazıcı köy eviydi sanıyorum gittiğimiz yer,harikaydı tavsiye ederim :)

    YanıtlaSil
  4. modaeratör,adsız: malesef yoğunluktan dolayı hemen yer veremiyorlar,ilk zatın alanlardan olacaksın heralde,hemen arayıp rezervasyon yaptıracaksın:(

    sümeyye,severiz biz de gezmeyi,bi bakalım dediğin yere.

    YanıtlaSil

hadi sen de yaz fikrini!