12 Ocak 2010 Salı

emzirme koltuğu meselesi



e pek bi rahatladık artık,haftasonu ikea'dan beyaz takımı alıp bebek odası mobilyası işini hallettik.e tabi dert biter mi:) hala perde meselesi çözümlenmedi. kuzenim,adam gibi laura ashley tarzı yaptır işte dedi.bi arkadaşım country tarzı çok hoş bi pembe perde yaptırmıştı,ona danışıcam artık.neyse konumuz bu değil şimdi.daha sonra kafanızı tekrar şişiricem:)

benim şimdilerde kafamı karıştıran emzirme koltugu meselesi.emzirmek için koltuk şart diyolar.e alalım bi tane diyorum ama ilerde nereye koyucam tek bi tane koltugu.takarım ben,batar bana o koltuk o odada daha sonradan.hem çocuk da istemez sanırım:)almasam emzirmek için başka odaya mı gidicem,alsam bikaç sene sonra elden çıkarmak isticem,huyumu biliyorum ben:)herkes napıyo acaba?

16 yorum:

  1. en baştaki İkea'dan sanırım :) nişanlımda almıştı onun krem rengi döşemeli olanını, çok rahat bir koltuk ben sana onu almanı öneririm, bizde evlenince onu yatak odasına falan koymayı düşünüyoruz ya da oturma odasına, bebek odasınada güzel olur, hatta yazın balkondada süper durur :) bence 1.si..

    YanıtlaSil
  2. canım ben aldım emzirme koltuğu ama şimdilik hiç kullanmıyorum.. bebiş ilk doğduğunda yanında yatıyor zaten o yüzden yatakta emziriyorsun çoğunlukla... bana sorarsan almasam olurmuş...

    YanıtlaSil
  3. bende almayı çok düşünmüştüm sonradan yer bulamadığım için vazgeçmiştim iyiki vazgeçmişim. Çokta gerekli değil açıkçası..

    YanıtlaSil
  4. çok gerek yok diyosunuz yani.ben de almak istemiyorum aslında,onun yerine başka bi ihtiyacını alırım diyorum ama oturmak için hiç bişiyin olmaması kulaga hoş gelmiyor:))

    YanıtlaSil
  5. Bende en baştakini almıştım bebeği emzirirken güzel ama kucağımda uyuyunca koltuktan kalkarken zorlanıyorum her seferin de uyanıyor.O yüzden emzirirken değilde o beşiğinde uyurken o koltuğa oturup onu izlemek çok keyifli.

    YanıtlaSil
  6. verirsin birisine o emzirir o koltukta bu şekilde bu döngü devam eder.

    YanıtlaSil
  7. Böyle bir model değil de, yine Ikea'da tek kollu uzanma koltukları var, pembe beyaz güllü falan çok güzel desenleri var.Evlenirken almayı düşünmüştüm onlardan ama Ikea'dan başka şeyler alıp bulunduğum şehre getirtince ona fırsat kalmadı.İlerde bi punduna getiricem inşallah,aklımdalar hala :)Hem bebek hasta olacak vs, yanında yatmak istediğinde de yatabilirsin o koltukta.Tabi odanın büyüklüğüne falan da bağlı.Ama böyle tek koltuklardan daha güzel görünür.

    YanıtlaSil
  8. bir avuç hayat,ben de ona özeniyorum işte,oturayım izleyeyim:)

    sürüden ayrılan koyun,masraf çıkıcak diye düşünüyorum ben:)yoksa verirsin birine:)

    meraklı kız,baya pahalıydı onlar,evet çok güzeller ama!

    YanıtlaSil
  9. Blogunuzu yeni gördüm,ortak blog dostlarımız sayesinde..Öncelikle bebişiniz hayırlı olsun ..Ben de kızımın odasına çok özenmiştim.Emzirme koltuğu falan filan herşeyi almıştık..Fakat o koltukta bir kere bile emzirmedim 6 aylık olmak üzere ,gerisini siz düşünün..Genelde kendi yatağınızda emzirmek en pratik olanı..Zaten ilk aylarda aynı odada uyumanız gerekiyor,2 saatte bir emmek istiyorlar..sevgiler..

    YanıtlaSil
  10. teşekkür ederim hande,hoşgeldin!
    sanırım almıcam artık vazgeçtim:) paylaşımın için teşekkürler.

    YanıtlaSil
  11. Canım ben rahatlık açısından kesinlikle ilk koltuğu öneririm. Bizde de var o koltuktan ve onun kadar rahat bir koltuk daha bilmiyorum. Bel bölgesini falan tamamen kavradığı için çok rahat ediyor insan. Emzirme koltuğundan vazgeçsen bileo koltuk ilerde işine yarar mutlaka. =)

    YanıtlaSil
  12. ah canım ben de sana "o ne ya emzirme koltuğu, boşver boşuna yer kaplayan bir şey alma" diyecektim ki anne olanlar zaten konuya açıklık getirmiş:)

    YanıtlaSil
  13. roxanacım,çok rahat bişi belli.

    missredcim,aynen öyle vazgeçtim:)

    YanıtlaSil
  14. istatistiklere baktıgımda baya aktif bi konu bu emzirme koltugu.bu yazıyı okuyanlar ve ne yaptıgımı merak edenler varsa almadım:) hiç gerek duymadım çünkü.ilk 2 ay bizim odamızda yattı ceren ve geceleri uyandıkça yatagımda emzirdim.sonraları geceleri 1 kere kalkmaya başladı,odası bizim odayla dip dibe oldugu için yine yatagımda emzirmeye devam ettim.iyiki de almamışım:))

    YanıtlaSil
  15. MEREBA BEN BİR BABA ADAYIYIM EŞİME EMZİRME KOLTUĞU ALMAK İÇİN ARAŞTIRMA YAPARKEN BU SİTEYİ GÖRDÜM GEREK OLMADIĞINI ANLADIM ONA YAPILACAK MASRAFI DAHA BAŞKA BİŞELERLE DEĞERLENDİRE BİLİRİM BİLGİ İÇİN HERKESE TEŞEKKÜRLER.

    YanıtlaSil
  16. Merhabalar, Biz buradan aldık çok memmunuz bakalım işi bitince ne olacak :)) http://archidecors.com/portfolio-view/emzirme-koltugu-fiyat/

    aslında rahat bi koltuk baba koltuğu olabilir yer varsa salonda

    YanıtlaSil

hadi sen de yaz fikrini!