19 Ocak 2010 Salı

bizden haberler



bugün 30.haftam bitti.Allahım zaman akıp gidiyor resmen,bu haftasonu tatilim başlıyor nihayet.evimizde bir heyecan yaşanıyor tabi.15 şubata kadar bütün işlerimizi halledip,dinlenmeye geçerim artık diye düşünüyoruz.yok oturamıyorum yerimde.bugün karda kışta çıktım bebek alışverişine.müjde size,perde-cibinlik-tavan lambası aldım.siz de rahatladınız biz de:) haftasonu da geleneksel ikea turumuzu yapıp kalan son bikaç eksiğimizi tamamlıcaz.dekoratif kutu,sepet falan filan.

evle ilgili biçok şeyi de tamamladım.haa bi eksiğim kaldı: iyi bir temizlikçi:))haftaya şöyle iyi bir temizlikçi ayarlasam,her yer ovulsa silinse,dolaplar boşaltısa.bu aralar en büyük hayalim bu:)

haftasonu bebişimizi de gördük.doktorumuz eşime benzetti.yuvarlak suratlı,fındık kafalı bişi bebişimiz:)benzesin eşime ya,huyu da benzesin.onun gibi planlı,programlı,çalışkan,yufka yürekli,sorumluluk sahibi,sevgi dolu,anlayışlı olsun!

5 yorum:

  1. Yerler bir ovulmadan hamilelik bitmeyecek anlaşılan çokocum:))!

    YanıtlaSil
  2. hehe evet,bi ovulsun da rahatlayayım:)

    YanıtlaSil
  3. her hamilede aynı psikoloji oluyor demekki bende ve temizlenmeden doğurcam diye ödüm kopmuştu :))

    YanıtlaSil
  4. bebeklar doğduklarında babaya benziyorlar ama sonra anneye dönüyorlar:))benim oğlumda doğduğunda babaya benziyordu şimdi hiç alakası yok.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ayşecim.gerçi kız halaya çeker derler ama

    YanıtlaSil
  5. peloşum sorma,bi temizlense ev rahatlasam.

    aycan,bakalım artık,büyüdükçe değişiyo simaları.halamız da var,belki ona çeker:)

    YanıtlaSil

hadi sen de yaz fikrini!